Buku anyar "Renegades" nempatkeun Dubsmash sareng TikTok salaku pedagogi anu aya hubunganana sareng budaya

Panutup tina "Renegades: Budaya Tari Digital ti Dubsmash ka TikTok"
Panutup tina "Renegades: Budaya Tari Digital ti Dubsmash dugi ka TikTok"

Buku ieu nyatakeun yén platform média sosial sapertos Dubsmash sareng TikTok ngawula salaku rohangan anu mendasar pikeun modél idéntitas nonoman kontémporér.

Pendidik Trevor Boffone parantos nyebarkeun buku énggal, "Renegades: Budaya Tari Digital ti Dubsmash dugi ka TikTok" (Oxford University Press, 2021). Ngawangun karyana ngagunakeun Dubsmash sareng TikTok pikeun ngahubung sareng murid-muridna di Bellaire High School di Houston, Texas, "Renegades" nawiskeun perkenalan kana dunya aplikasi tarian média sosial bari nyorot kumaha platform ieu tiasa dianggo salaku bentuk responsif budaya ngajar.

"Renegades" diinterogasi peran anu Dubsmash, TikTok, sareng musik hip hop sareng jogét maénkeun formasi idéntitas nonoman di Amérika Serikat. Boffone ngagunakeun ruang kelas na salaku rohangan pikeun ngajajah kumaha budaya hip hop – pokok na musik sareng jogét – dianggo pikeun ngawangun sareng ngalakukeun idéntitas sareng ngajaga subkultur nonoman kota anu tuwuh. Para nonoman ngahargaan idéntitas budaya sareng masing-masingna ku cara ngagunakeun stratégi kinerja anu nguatkeun anggapan komunitas sareng média sosial anu patalina dina jaman digital. Buku ieu nyatakeun yén platform média sosial sapertos Dubsmash sareng TikTok ngawula salaku rohangan anu mendasar pikeun modél idéntitas nonoman kontémporér.

Boffone ninun dina pangalaman ngajar na sapanjang buku, sacara jelas dina bab salajengna, nawiskeun rencana pikeun ngawangun komunitas anti rasialis ngalangkungan tarian. Nalika aplikasi sapertos Dubsmash sareng TikTok parantos dipopulerkeun ku murid di Amérika Serikat, kagunaanna salaku alat pikeun pangajaran responsif budaya ogé parantos ningkat. Karya Boffone mangrupikeun bukti pikeun fenomena ieu.

Pamaca anu resep tiasa mésér salinan "Renegades: Budaya Tari Digital ti Dubsmash dugi ka TikTok" ti Oxford University Press. Buku na dibanderol $ 29.99 pikeun paperback sareng $ 19.99 pikeun ebook. Kodeu diskon AAFLYG6 saé pikeun potongan 30%.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...