Buku Anyar ku Werner Wintersteiner: "Diajar ngémutan deui dunya - nyuhungkeun politik planet"

Werner Wintersteiner: Die Welt neu denken lernen - Plädoyer für eine planetare Politik. Lehren aus Corona und anderen existentiellen Krisen. Bielefeld: transkrip 2021. Print 27.- €,

Pencét di dieu pikeun aksés kabuka PDF

Tinjauan Inggris

Diajar ngémutan deui dunya - memohon pikeun politik planet. Pelajaran ti Corona sareng krisis éksistensial anu sanés

Ku Werner Wintersteiner

Wates sareng konstrain anu disanghareupan ku kabijakan nagara-nagara dina kontéks pandemi Corona mangrupikeun ungkapan "rasi krisis sababaraha." Tapi aranjeunna tiasa sacara kreatif dirobih salaku dorongan pikeun pilihan arah lokal ogé global. Dina ésai perceptive sareng wawasan anu diédit ku Hans Karl Peterlini, Werner Wintersteiner henteu ngan ukur nimbulkeun patarosan penting ngeunaan kahirupan sareng kasalametan, tapi ogé ngagambar desain pikeun jalan kaluar tina krisis global. Tina kritikna ngeunaan cara hirup kaisar jaman ayeuna, anjeunna ngembangkeun utopia konkrit tina giliran nuju perdamaian, solidaritas, kaadilan sareng perlakuan alam anu lembut: plea pikeun politik planet.

Maca tulisan séjén ku Werner Wintersteiner diterbitkeun ku Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...