Nel Noddings dina hadir sareng murid kami

"Kuring henteu kedah netepkeun hubungan pribadi anu jero, awét, nyéépkeun waktos sareng unggal murid. Anu kedah abdi lakukeun nyaéta pikeun sacara total sareng henteu sadar hadir ka murid - ka unggal murid - nalika anjeunna nyarios ka kuring. Selang waktos tiasa janten sakedap tapi patepunganana total. " - Nel Noddings (1984)

Nel Noddings ngembangkeun konsép étika perawatan sareng ogé ngabeungharan téori pendidikan. Kutipan ieu asalna tina bukuna "Merawat, Pendekatan feminin pikeun Étika & Pendidikan Moral."

Diajar langkung seueur ngeunaan cutatan ieu ku ngadatangan Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian sorangan Tanda kutip & Memes Pendidikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Diréktori bibliographic mangrupikeun kumpulan anu diédit tina kutipan perspektif anotasi ngeunaan téori, prakték, kawijakan sareng pedagogi dina pendidikan perdamaian. Masing-masing entri cutatan / bibliografi dilengkepan ku meme artistik anu didorong pikeun diunduh sareng sumebar ngalangkungan média sosial.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...