"Duka ngalangkungan Pandemi"

Cathy S. Babao dina Ngadu'a ngalangkungan Pandemi.

Tasikmalaya, Filipina: Jalma-jalma parantos ngiringan kaleungitan seueur hal: mobilitas, kontrol, kaamanan padamelan, katenangan dina pikiran, sareng anu sanésna. Kami duka sasarengan ngeunaan kaleungitan normalitas sareng duka kusabab kateupastian anu disababkeun ieu. Pembimbing duka, Cathy S. Babao, MA ngalangkungan urang ngalangkungan genep kabutuhan duka. Anjeunna nyarioskeun pipikiran kunaon penting pikeun ngaku kaayaan urang, kumaha ngaturna, sareng pamustunganana mendakan hal-hal anu urang masih tiasa syukur.

Saluran Kulawarga pikeun Perdamaian tujuanana pikeun nguatkeun karaharjaan positip kulawarga dina sababaraha kaayaan. Kulawarga pikeun Perdamaian nawiskeun sumber daya anu diarahkeun ka kolot sareng budak anu ngalaman konflik anu dilakukeun ku jaman anu robih ieu. Ku ngagabungkeun téori sareng prakték, ahli kulawarga, pendidik, ogé, indung sareng budak anu ngadukung, ngabahas katerampilan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kompeténsi anggota kulawarga dina kaayaan kaayaan krisis sareng kaayaan anu nangtang.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...