Mote Oo Education milari Pelatih Pendidikan Sipil sareng Perdamaian (Myanmar)

Panalimaan aplikasi 17 Maret 2019
titimangsa Mimitian: 1 April 2019
location: Yangon + ngumbara rutin ka sababaraha tempat di Myanmar
Mangsa kontrak: 1 April 2019 dugi ka 31 Maret 2020, kalayan kamungkinan diperpanjang
[ikon ngaran = "file-pdf-o" class = "" untrefixed_class = ""] unduh pedaran padamelan pikeun detil tambahan

Ngeunaan Pendidikan Mote Oo

Mote Oo Atikan mangrupikeun organisasi lokal sareng komunitas anu fokus kana latihan para pendidik, khususna dina sektor pendidikan dewasa, sareng bahan pendidikan kualitas kontéks anu cocog pikeun nonoman sareng déwasa di Myanmar. Kami damel babarengan sareng langkung ti 270 organisasi sareng sakola di Myanmar sareng dina wates Thailand-Myanmar.

Ngeunaan Dinas Pendidikan Sipil sareng Perdamaian

Departemen Pendidikan Sipil sareng Perdamaian ayeuna damel sareng dua proyek: "Proyek Pendidikan Damai" sareng "Pendidikan sareng Dursasana pikeun Kaadilan Sosial sareng Hak Minoritas". Duanana proyék ngalibetkeun palatihan rutin, asah sareng bentuk pangrojong sanés pikeun organisasi mitra di saluareun Myanmar sareng dina wates Thailand-Myanmar. Kami ogé ngalakukeun kagiatan tambahan di sagigir proyék ieu. Salaku conto, urang ayeuna ngembangkeun matéri latihan énggal ngeunaan kohési sosial sareng perdamaian sosial.

Ngeunaan Kontrak Lowongan

Mote Oo Education nawiskeun full-time (40 jam / minggu) kontrak 12 bulan pikeun jabatan kosong salaku Pelatih Pendidikan Sipil sareng Perdamaian. Pelatih Pendidikan Sipil sareng Perdamaian bakal damel salaku bagian tina tim di Departemen Pendidikan Sipil sareng Perdamaian.

Mote Oo Education nawiskeun gaji bersih bulanan 450,000 Myanmar Kyats (MMK). Kusabab keterbatasan anggaran, tingkat gaji ieu henteu tiasa dibahas. Mote Oo Pendidikan ngaliput perjalanan, akomodasi, per diem sareng kagiatan anu patali sareng kagiatan nalika ngumbara di padamelan. Mote Oo Education ogé nawiskeun tempat damel fisik di kantor Yangon kami.

Ngeunaan Posisi Pelatih Pendidikan Sipil sareng Perdamaian

Pelatih Pendidikan Sipil sareng Perdamaian bakal:

  • Nyayogikeun bantosan administrasi sareng logistik dina hubungan sareng pelatihan pendidikan sipil sareng perdamaian.
  • Ngalatih koordinasi pendidikan sipil sareng perdamaian sareng sacara proaktif nganggo karya ieu salaku kasempetan ngawangun kapasitas.
  • Ilubiung dina kagiatan ngawangun kapasitas anu aya hubunganana sareng kohési sosial kalayan tujuan pikeun mempermudah palatihan kohesi sosial pikeun mitra di mangsa hareup.
  • Ngabantosan ngalaporkeun kauangan dasar.
  • Ilubiung dina komunikasi internal sareng rapat dina Mote Oo Education.  Ngabantosan tugas padamelan anu sanés sakumaha diperlukeun.
nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...