MLK: Tujuan Pendidikan

"Fungsi pendidikan ... nyaéta ngajar saurang jalma pikeun mikir sacara intensif sareng mikir kritis. Tapi pendidikan anu lirén kalayan épisiénsi tiasa ngabuktikeun ancaman paling ageung pikeun masarakat. Penjahat anu paling bahaya bisa jadi jelema anu dikaruniai akal, tapi teu boga moral. "

-Martin Luther King, Jr (1947)

Diajar langkung seueur ngeunaan cutatan ieu ku ngadatangan Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian sorangan Tanda kutip & Memes Pendidikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Diréktori bibliographic mangrupikeun kumpulan anu diédit tina kutipan perspektif anotasi ngeunaan téori, prakték, kawijakan, sareng pedagogi dina pendidikan perdamaian. Masing-masing entri cutatan / bibliografi dilengkepan ku meme artistik anu didorong pikeun diunduh sareng sumebar ngalangkungan média sosial.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...