Martin Luther King sareng Carita Montgomery - Kurikulum sareng Pitunjuk Studi (Fellowship of Reconciliation)

(Diulang deui ti: Ukhuwah Rekonsiliasi AS)

Aksés Kurikulum sareng Pituduh Diajar

Nalika anjeun nyiapkeun pikeun ngahormatan kahirupan sareng warisan Rev. Dr.. Martin Luther King, Jr minggu ieu, sareng pas ngagungkeun Bulan Sajarah Hideung, ukhuwah Rekonsiliasi bungah ngumumkeun publikasi énggal. bebas , kurikulum online tur pituduh ulikan pikeun marengan buku komik 1957 kami anu diaku, Martin Luther King sareng Carita Montgomery.

Dimekarkeun ku FOR sareng guru studi sosial anu parantos lami, pituduh anu énggal-énggal ieu parantos diciptakeun pikeun ngabantosan pendidik, mahasiswa, pamimpin komunitas, sareng panitia ngajajah sareng nyambungkeun sareng buku komik bersejarah anu dikembangkeun sareng dipedalkeun ku Alfred Hassler FOR dina konsultasi. kalawan Rev Dr.. King kirang ti sataun sanggeus kacindekan Montgomery Bus Boikot urang.

Kaasup dina pituduh nyaéta bacaan latar, pituduh jeung patarosan diskusi, kagiatan pangajaran kelas K-12, jeung rékoméndasi pikeun bacaan jeung pangajaran tambahan. Kagiatan nampilkeun dokumén bersejarah, sapertos korespondensi rahasia Bayard Rustin sareng bahan pendidikan pamilih SNCC, ogé ideu pikeun ngalaksanakeun perjuangan kaadilan ayeuna sapertos boikot, gerakan Black Lives Matter, sareng almarhum Hon. Telepon John Lewis pikeun ngadamel "Kasusah Saé".

Sadaya ieu boga tujuan pikeun deepen, ngahesekeun, sarta suplement téks buku komik sorangan, kitu ogé pikeun nyorot sarta nanyakeun ngeunaan sambungan antara Montgomery Bus Boikot, gerakan hak sipil taun 1950-an jeung '60s di Amérika Serikat, sareng sagala rupa perjuangan global - baheula sareng ayeuna - pikeun katengtreman sareng kaadilan.

Kami ngarepkeun anjeun bakal ngaunduh palajaran PDF sareng alat pangajaran anu tiasa diaksés ieu, sareng ngabagi sumber ieu sacara lega — sareng sakola, jamaah, sareng jaringan sosial anjeun.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...