Universitas Marquette milarian Spesialis Pendidikan Damai

Posisi Judul: Spesialis Atikan Peace
Status Pagawean: Sapanjang waktos
Status Posisi: Istilah kawates
Upami Jangka Waktu Terbatas (Tanggal Tungtung Tugas, Proyék, atanapi Hibah): 06 / 30 / 2022

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

Ihtisar posisi

Marquette University Peace Works (MUPW), program dumasar panalungtikan anu dioperasikeun ku Marquette University Center for Peacemaking, suksés ngamajukeun pamekaran nonoman anu positif bari ngirangan kekerasan nonoman sareng ngarobih paripolah interpersonal sareng kelompok siswa. MUPW boga tujuan pikeun ngahontal ieu ku a) ngurangan jumlah kajadian disruptive behavioral, b) ngaronjatkeun aplikasi kaahlian interpersonal, jeung c) ngaronjatkeun iklim sakola jeung masarakat.

MUPW ngagunakeun kurikulum sosial-emosional, prakték restoratif sareng mediasi peer pikeun ngajarkeun kaahlian komunikasi nonoman, kaahlian ngadengekeun aktip, kaahlian observasi kritis, téhnik mediasi, kaahlian manajemén amarah, muhasabah diri, jeung ngarengsekeun masalah ngaliwatan interaksi grup, maén peran, latihan. , jeung réfléksi. Program ieu ngabantosan nonoman diajar kaahlian praktis pikeun pangwangunan pribadi sareng hubungan, ngawangun komunitas, sareng perdamaian.

Spesialis Pendidikan Damai bakal ngabantosan dina pamekaran sareng palaksanaan program Peace Works di sakola umum, swasta, piagam sareng agama Milwaukee. Posisi ieu mangrupikeun full-time (40 jam per minggu) kalebet kauntungan sareng pilihan pikeun kontingén pembaharuan taunan nalika dana hibah.

Ngalamar anu suksés bakal wawuh sareng metode pikeun ngajarkeun nonviolence sareng resolusi konflik ka nonoman sareng gaduh pangalaman ngalaksanakeun program. Kami mikahayang pelamar anu teratur, welas asih, muhasabah diri, émut, fleksibel, sareng dédikasi. Ngalamar kudu boga gairah pikeun gawé bareng nonoman di-resiko dina setting atikan jeung kamampuhan pikeun ngawangun rapport jeung na mentor siswa jeung kulawarga ti sagala rupa sosio-ekonomi, ras jeung backgrounds agama. Urang mikahayang pendidik kalawan pangaweruh jeung pangalaman dina pendekatan trauma-informed, learning sosial-emosional, prakték restoratif, facilitating mediasi, wawancara motivational jeung atikan husus.

Sadaya pelamar kedah gaduh bentuk transportasi anu tiasa dipercaya.

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur