Macalester College milarian full-time tenure-track Asst. atanapi Assoc. Profésor dina filsafat atikan, kabijakan, sareng advokasi

Macalester College, Studi Atikan

Urang milari calon anu diajar pendidikan ngalangkungan filosofis kritis antar-trans / disiplin disiplin, sajarah, politik, sareng / atanapi budaya. Kami resep pisan ngiringan batur sapagawean anu beasiswa, ngajar, mamatahan, sareng jasa jasa tina sistem pangetahuan dumasar, kamerdekaan, sareng transformasional anu ngatasi kaayaan pendidikan matérial anu lega anu disanghareupan ku nonoman sareng komunitas anu paling teu diuntungkeun, duanana sacara sajarah atanapi ayeuna . Tekanan ieu kalebet, tapi henteu diwatesan ku anti-rasisme / penindasan dina pendidikan, téori ras kritis, studi étnis, studi anu aneh, studi gender sareng seksualitas, studi diaspora / migrasi / imigrasi, studi cacad kritis, kelestarian lingkungan / pedagogies darat , studi pribumi, sareng / atanapi kajian dekolonial dina pendidikan.

ID Posisi:Macalester-Studi Pendidikan-ASSISTANTASSOCIATEPROFESSOR [# 19318]
Posisi Judul:Asistén / profésor gaul Filsafat Atikan, Sarat jeung Kaayaan
Posisi Tipe:Fakultas Tenure / Tenure-track
Lokasi Posisi:Saint Paul, Minnesota 55105, Amérika Serikat
Bates waktos Aplikasi:2021/10/01 11:59PM
pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

Departemen Studi Pendidikan di Macalester College milari asisten Profesor atanapi Profesor Mitra dina bidang Filsafat Pendidikan, Kawijakan, sareng Advokasi pikeun ngamimitian Séptémber 2022. Urang milari calon anu diajar pendidikan ngalangkungan filosofis kritis antar-trans / disiplin disiplin, sajarah, politik, sareng / atanapi budaya. Kami resep pisan ngiringan batur sapagawean anu beasiswa, ngajar, mamatahan, sareng jasa jasa tina sistem pangetahuan dumasar, kamerdekaan, sareng transformasional anu ngatasi kaayaan pendidikan matérial anu lega anu disanghareupan ku nonoman sareng komunitas anu paling teu diuntungkeun, duanana sacara sajarah atanapi ayeuna . Tekanan ieu kalebet, tapi henteu diwatesan ku anti-rasisme / penindasan dina pendidikan, téori ras kritis, studi étnis, studi anu aneh, studi gender sareng seksualitas, studi diaspora / migrasi / imigrasi, studi cacad kritis, kelestarian lingkungan / pedagogies darat , studi pribumi, sareng / atanapi kajian dekolonial dina pendidikan. Salaku tambahan, calon anu kalibet dina bentuk beasiswa sareng panilitian partisipatif komunitas sareng panilitian didorong pisan pikeun ngalamar. Tanggung jawab kalebet kursus diajar ngajar dina Studi Pendidikan ti mimiti kurikulum sareng pedagogi, dugi ka kabijakan publik, kana metode panilitian anu ngagambarkeun prinsip-prinsip bimbingan departemen tiori integratif, panilitian anu kalibet, praxis anu dipuseurkeun ku pamuda / komunitas, pluralisme sareng ekuitas, sareng advokasi sosial. Calon anu suksés ogé bakal mamatahan murid sarjana sareng gaduh kasempetan mendesain kursus anu henteu ngan ukur nyandak jurusan Studi Pendidikan tapi ogé nyumbang kana sarat pendidikan umum anu aya hubunganana (sapertos, Identitas AS & Bedana sareng / atanapi Internasionalisme) sareng narik mahasiswa anu ngagaduhan gelar sarjana disiplin atanapi program kurikuler interdisipliner di kampus. Kualifikasi anu diperyogikeun: Calon anu suksés bakal ngagaduhan gelar doktor dina Filsafat Pendidikan, Yayasan Pendidikan, Kawijakan Pendidikan atanapi disiplin sareng bidang anu sanés.

Macalester College komitmen ka murid sareng kaanekaragaman dosen, kaadilan, sareng kaasupan. Calon anu kuat bakal ngagaduhan catetan pangalaman atanapi nunjukkeun komitmen pikeun ngajar murid anu beragam. Salaku tambahan pikeun bahan anu nyatet dihandap *, pelamar ogé kedah ngalebetkeun pernyataan keragaman (henteu langkung ti 2 halaman) anu ngabahas pangalaman kapungkur sareng / atanapi poténsi kontribusi ka hareup pikeun kaunggulan inklusif dina bidang panilitian, pangajaran, palayanan, sareng / atanapi jangkauan . Dina pernyataan keragaman, pelamar kedah ngeunteung kana pangalaman sareng visi na tentang pangajaran sareng bimbingan murid ti sababaraha latar.

Macalester College mangrupikeun perguruan tinggi seni liberal swasta anu sangat pilih kasih di daérah metropolitan Minneapolis-Saint Paul anu hirup, kalayan penduduk sakitar tilu juta jalma sareng tempat seueur paguron luhur sareng paguron luhur, kalebet Universitas Minnesota. Awak mahasiswa Macalester anu beragam ngandung langkung ti 2000 sarjana ti sadayana 50 nagara bagian sareng Kacamatan Columbia sareng 98 nagara. Paguron luhur ngajaga komitmen anu lami pikeun kaunggulan akademik kalayan nekenkeun khusus kana internasionalisme, multikulturalisme, sareng jasa ka masarakat. Salaku dunungan Kasempetan Sarua anu ngadukung usaha penegasan pikeun ngahontal keragaman di antara fakultasna, Macalester College niatna ngadorong aplikasi ti awéwé sareng anggota kelompok minoritas anu kirang répréséntasi.

* Kanggo nerapkeun, sacara éléktronik nyungkeun serat aplikasi ngajelaskeun kapentingan panalungtikan sareng ngajar anjeun, CV, transkrip lulusan sakola, pernyataan pedagogis, pernyataan bhinéka, buktina pangajaran anu épéktip (misal silababi, tanggapan murid) sareng daptar tilu référénsi kalebet kontak inpormasi ka Jobs Academic Online. Rujukan bakal dikontak pikeun nyayogikeun serat rekomendasi pikeun pelamar anu pondok. Aplikasi anu ditampi ku 1 Oktober 2021 bakal nampi tinimbangan heula.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...