Panitia Pengacara ngeunaan Kabijakan Nuklir milarian Diréktur Eksekutif

Panitia Pengacara Nuklir di New York City milarian satengah waktos-sareng poténsial janten full-time, gumantung kana dana-diréktur eksekutif. Total santunan dina tingkat taunan $25,000 (satengah waktos).

Diréktur eksekutif LCNP mingpin usaha advokasi pikeun ngaleungitkeun pakarang nuklir ku cara hormat ka hukum internasional sareng domestik sareng tanggung jawab kana sagala aspek operasi LCNP-kaasup pangumpulan dana, program, administrasi organisasi-dina bimbingan Panitia Eksekutif Déwan Direksi. .

*Fundraising tanggung jawab ngawengku: komunikasi donor, papacangan, jeung banding; aplikasi hibah jeung laporan. Peran ieu bakal ngagaduhan fokus khusus pikeun milarian sareng ngamankeun hibah utama anu énggal pikeun dukungan operasi umum sareng dana dumasar-proyék.

*administratif tanggung jawab ngawengku: ngatur pamakéan spasi ko-kerja midtown; gaji sarta ngalaporkeun pajeg; pembukuan, gawé bareng kontraktor; persiapan dewan jeung rapat organisasi lianna; ngatur akreditasi PBB jeung pas markas.

*program, dirojong ku ahli kontraktor, ngawengku: ngawaskeun jeung advokasi ngeunaan PBB, Perjangjian Non-Proliferasi Nuklir, Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir, jeung hukum internasional; advokasi nasional AS; panalungtikan, tulisan, jeung produksi publikasi; papacangan média; organisasi acara; ngawas interns, fellows, sarta sukarelawan; ngalaksanakeun teureuh ka pengacara; ilubiung dina jaringan pangarampasan pakarang nuklir sareng kolaborasi sareng organisasi mitra; ngawula salaku diréktur Kantor PBB Asosiasi Internasional Pengacara Ngalawan Senjata Nuklir.

 

Pikeun nerapkeun: Punten kirimkeun CV sareng surat panutup ka johnburroughs@lcnp.org. Aplikasi bakal katampa dina dasar rolling dugi posisi dieusian. 

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Ngagulung ka luhur