Ngaluncurkeun Kampanye Nasional pikeun Perdamaian Damai di Kamerun

Sakola Dasar di Kamerun. (Poto: Global Partnership for Education / Stephan Bachenheimer, ngalangkungan FlickrCC ku-NC-nd 2.0)

Asosiasi Yayasan Damai Kamerun, kalayan dukungan Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai, ngaluncurkeun Kampanye Nasional pikeun Perdamaian Damai di Kamerun. Tujuan tina kampanye ieu nyaéta pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan kamungkinan sareng strategi pikeun mulang ka perdamaian di Kamerun anu dibagi.

Kampanye ieu bakal diluncurkeun di Buea, kepala kota Daérah Kulon Kidul Kamerun, tanggal 28 Pébruari 2019. Peserta bakal kumpul di Bongo Square jam 10:00 enjing.

Kegiatan peluncuran kampanye bakal kalebet:

  1. Ngumpulkeun Pamilon sareng nyebarkeun kaos oblong
  2. Sawala pondok ngeunaan kabutuhan perdamaian sareng hirup babarengan
  3. Pawai karapihan ti Alun-alun Bongo ka UB simpang Molyko
  4. Sebaran brosur
  5. Lokakarya pendidikan perdamaian
  6. Poto, panyegaran & pengumuman

Kanggo inpormasi tambihan atanapi janten sukarelawan mangga ngahubungi panata acara:

Ben Oru Mforndip
surélék: [email dijaga]
Tel: 676603857

 

 

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...