Jurnal: Change Nonviolent Change (NCJ)

Jurnal: Change Nonviolent Change (NCJ)

Redaksi Koordinator: Stephen M. Sachs
NCJ mangrupikeun proyék antar organisasi International Society for Organisation Development Change (ISODC), ayeuna dina jilid 31, sareng diterbitkeun 3 kali sataun (neraskeun ka masa hareup).

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Akses Jurnal: Robah Non-Kekerasan (NCJ) didieu…

Jurnal Nonviolent Change (NCJ), dina taun ka-31 na, mangrupikeun jurnal praktis online aksés terbuka pikeun kéngingkeun katengtreman sareng halangan pikeun ngalakukeunana di masarakat ngalangkungan tingkat internasional. NCJ mawa tulisan; potongan opini ("berdialog"); warta sareng analisis kajadian dunya, régional, nagara sareng lingkungan, sareng kaadilan perdamaian sareng kagiatan organisasi lingkungan; kalénder "Kajadian Akibat"; ulasan; catetan média; sareng pengumuman.

NCJ ngabagéakeun sadaya kaluman anu aya hubungan sareng pamundut pikeun aya dina daptar E-Mail kanggo béwara
tina posting dina wéb tina tilu masalah unggal taun: Usum salju (awal Pébruari), Spring (Mei) sareng Fall (akhir Agustus atanapi Séptémber), ngalangkungan E-mail ka Editor Koordinasi Steve Sachs: [ikon ikon = "glyphicon glyphicon-amplop" warna = "# dd3333 ″].

NCJ ogé ngabagéakeun jalma anu ngabantosan nyusun berita atanapi sacara rutin nyumbang koméntar atanapi analisis. Kontributor rutin diondang pikeun didaptarkeun salaku éditor, sareng janten bagian tina dewan redaksi demokratis partisipatif. 

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Akses Jurnal: Robah Non-Kekerasan (NCJ) didieu…

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...