Gabung sareng Kampanye dinten ayeuna sareng bantosan kami #S nyebarPeaceEd.

Pencét di dieu pikeun ngalebetkeun dukungan Institusi atanapi Organisasi!

Ngagabung mangrupikeun ungkapan saderhana komitmen anjeun pikeun ngadukung tujuan Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai:

  1. Ngawangun kasadaran masarakat sareng dukungan politik pikeun ngenalkeun pendidikan perdamaian kana sagala bidang pendidikan, kalebet pendidikan non-formal, di sadaya sakola di panjuru dunya;
  2. sareng, pikeun ngamajukeun pendidikan sadaya guru pikeun ngajarkeun perdamaian.

meunangkeun aub

Nalika ngiringan, punten pertimbangkeun kalibet!

    • Daptar relawan: gabung kana daptar ieu upami anjeun resep ngadangukeun ngeunaan kasempetan sukarela pikeun ngadukung Kampanye.
    • Koordinator Nagara: gabung kana daptar ieu upami anjeun resep ngamimitian surah nagara kampanye - atanapi upami anjeun resep ngatur pikeun ngadukung kampanye di daérah dunya anjeun.

tetep nyambung

Pilih pilihan komunikasi anjeun (anjeun tiasa ngapdet ieu iraha waé). Saha waé anu ngiringan nampi buletin bulanan kami - kompilasi anu ageung tina berita, analisis, kurikulum, kajadian, sareng laporan ti sakumna dunya. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih daptar-up pikeun:

  • Tulisan nalika kajadian: Nampi kasimpulan harian tulisan anyar nalika éta seger tina pers!
  • Intisari Mingguan: Nampi saminggu sakali nyerna berita, ulasan & kajadian!
  • Tanda Aksi:  Nampi email ngeunaan kampanye sénsitip waktos sareng kasempetan pembiayaan.

Miluan Kampanye!

Ku gabung anjeun satuju nampi komunikasi email ti kami (numutkeun kahoyong anjeun anu tiasa dirobih iraha waé) sareng satuju sareng anu kami kabijakan privasi. Anjeun tiasa langganan iraha waé.