"ITalking Across Generations on Education (iTAGe)" di Kolombia

DEEPEN BUDAYA DIRI JEUNG DEMOKRASI Ngalangkungan PENDIDIKAN

Fundación Escuelas de Paz nyaéta ngayakeun mandiri Ngawangkong Di Sakitar Generasi Atikan (iTAGe) acara dialog nonoman di Kolombia ngeunaan peran pendidikan dina nerapkeun Resolusi 2250 Déwan Kaamanan PBB ngeunaan Pamuda, Damai sareng Kaamanan.

iTAGe bakal ngajajah peran pendidikan dina ngamajukeun partisipasi nonoman sareng budaya perdamaian di Kolombia, ogé léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun nerapkeun Resolusi ieu di nagara éta.

UNSCR 2250 sareng resolusi lajuning na UNSCR 2419 mikawanoh peran penting jeung positip nonoman dina perdamaian. Resolusi nekenkeun perluna investasi dina pendidikan pikeun ngamajukeun budaya perdamaian, ngaleungitkeun kateusaruaan sareng diskriminasi, promosi toleransi sareng pemberdayaan nonoman.

Sakumaha dumasar kana Metodologi UNESCO MGIEP TAGe, iTAGe mangrupikeun dialog antargenerasi anu didorong ku nonoman ngeunaan pendidikan anu nyayogikeun platform anu teu hirarki pikeun nonoman pikeun berinteraksi, ngabahas sareng debat masalah kritis anu merhatoskeun ka payunna, sareng para parlemén.

UNESCO MGIEP fokus kana ngahontal Tujuan Tujuan Berkelanjutan PBB 4.7 nuju pendidikan pikeun ngawangun masarakat anu tengtrem sareng berkelanjutan di panjuru dunya ku ngembangkeun program anu ngamajukeun pembelajaran sosial sareng émosional, ngabaru pedagogi digital sareng memberdayakeun para nonoman.

Ngunduh tinjauan pdf ngeunaan proyék iTAGe di Kolombia: Inggris / Spanyol

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...