Kumaha Ngalibetkeun Barudak salami Karantina Bumi

Clarissa Mariano-Ligon, Ph.D. ngeunaan Kumaha Ngiringan Barudak salami Karantina Bumi.

Tasikmalaya, Filipina: Opat puluh tilu dinten ka karantina sareng kolot hariwang yén murangkalihna gaduh waktos luang teuing dina pananganna. Clarissa Mariano-Ligon, Ph.D. ngabagi rutinitas sapopoé dituturkeun ku dua budak lalaki na supaya tetep saimbang antara kagiatan individu sareng kulawarga. Anjeunna masihan perhatosan ka kolot anu teuing kaleungitan ngajaga murangkalihna sibuk pisan nalika lockdown.

Saluran Kulawarga pikeun Perdamaian tujuanana pikeun nguatkeun karaharjaan positip kulawarga dina sababaraha kaayaan. Kulawarga pikeun Perdamaian nawiskeun sumber daya anu diarahkeun ka kolot sareng budak anu ngalaman konflik anu dilakukeun ku jaman anu robih ieu. Ku ngagabungkeun téori sareng prakték, ahli kulawarga, pendidik, ogé, indung sareng budak anu ngabela, ngabahas kamampuan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kompeténsi anggota kulawarga dina kaayaan kaayaan krisis sareng kaayaan anu nangtang.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...