Bengkel Panulis Herstory milarian Diréktur Mitra

Bengkel panulis sajarah, hiji organisasi devoted kana ngagunakeun memoar pribadi pikeun ngarobah hate, pikiran jeung kawijakan, gawe di sakola, di jails, sarta di masarakat, keur néangan hiji seasoned diréktur gaul part-time kalawan catetan lagu kuat dina kapamimpinan nonprofit, fundraising, program jeung ngembangkeun partnership.

The nyewa anyar bakal gabung pangadeg sarta diréktur eksekutif urang dina stewardship sarta palaksanaan 25 urangth ulang programming husus sarta proyék, kalibet komunitas marginalized di arena imigran, ras, kriminal, kaséhatan sarta kaadilan lingkungan, nalika urang asupkeun abad-saparapat kadua urang.

Ieu bakal posisi tilu-dinten-saminggu kalayan kasempetan pikeun tumuwuh nepi ka pinuh waktos, kalawan gaji mimiti 45 mun 50k, gumantung kana tingkat pangalaman, kaasup kauntungan kaséhatan.

Calon anu leres bakal tiasa ngahontal jalan, dina ngabagi tanggung jawab pikeun operasi lancar organisasi sareng pikeun pangawasan staf - kalayan bimbingan ti Diréktur Eksekutif. Urang utamana néangan calon jeung backgrounds kuat dina tulisan jeung/atawa sastra, ngagambarkeun komunitas urang ngawula.

Upami kabetot, punten kirimkeun email ka Erika Duncan, diréktur eksekutif sareng artistik kami di eduncan@herstorywriters.org ngabejaan urang ngeunaan diri anjeun sarta pangalaman gawé anjeun, sarta lain nanaon nu Anjeun hoyong bagikeun.

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur