Ngabantosan Ngadidik Nagara janten Ageung

Ngabantosan Ngadidik Nagara janten Ageung

Réfléksi ku Francisco Gomes de Matos, ahli bahasa Damai
Pendiri babarengan, ABA Global Education, Recife, Brazil

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana ulah benci

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana ulah ngahinakeun

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana pikeun martabatna pikeun naékékeun

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana karep pikeun ngokolakeun

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana pikeun hak asasi manusa pikeun ngadukung

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana kana kabijakan lingkunganana pikeun ngamajukeun

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana pikeun inisiatif Perdamaian / Non-Kekerasan / Nonkilling pikeun dikaitkeun

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar wargana hubungan diplomatik / perdagangan global pikeun ngabaru

Kami ngabantosan ngadidik nagara janten hébat
ku ngajar warga na spiritualitas beragam ngagungkeun

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] unduh PDF tina poster ieu
Poster Poster PENDIDIKAN GLOBAL ABA | 2017 Desain Marcos Aurélio

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...