Dinas Perdamaian Sipil Jérman (CPS) milari palatih tanaga pedagogis pikeun sakola di Ukraina Wétan

Panalimaan aplikasi 09 / 18 / 2018

Program nagara Dinas Perdamaian Sipil (CPS) 'Ukuran pendidikan perdamaian pikeun ngabantosan ngungkulan polaritas sosial di Wétan Ukraina' fokus kana ngirangan polarisasi sosial anu aya. CPS Ukraina kerjasama sareng masarakat sipil ogé sareng lembaga nagara.

Program ieu pikeun ngatasi atribut stereotipis ku ngungkulan keragaman dina cara anu positip. Tantangan anu timbul ku seueur jumlah jalma anu ngasingkeun internal (IDPs) ngagaduhan peran konci.

CPS milarian ahli pikeun ngadukung LSM EdCamp. LSM EdCamp ngamajukeun pelatihan kejuruan pikeun jaringan guru anu aktif sareng ngamotivasi Ukraina-lega dina cara partisipatif sareng inovatif. Ahli bakal kerjasama sareng EdCamp pikeun ngenalkeun, ngalaksanakeun, ngawas sareng ngaevaluasi komponén manajemén konflik-damai kana palatihan guru.

[icon icon = "share" class = "" untrefixed_class = ""] pencét di dieu pikeun langkung seueur inpormasi sareng panawaran

 

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...