Georg Arnhold Senior Fellow pikeun Atikan pikeun Perdamaian Sustainable: Telepon pikeun Aplikasi

(Diulang deui ti: Leibniz Institute pikeun Media Atikan | Georg Eckert Institute)

Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

The Leibniz Institute pikeun Media Atikan | Georg Eckert Institute (GEI) resep ngumumkeun Telepon pikeun Aplikasi pikeun 2023 Georg Arnhold Senior Fellow pikeun Atikan pikeun Perdamaian Sustainable. Pasini, pikeun ukhuwah kaasup panalungtikan tetep nepi ka genep bulan di GEI, nawarkeun sarjana beredar jeung praktisi ngalaman dina widang atikan karapihan kasempetan pikeun ngalaksanakeun pagawean di wewengkon atikan pikeun katengtreman sustainable, preferably kalawan fokus. dina média pendidikan sareng masarakat transformasi, sareng ngabahas proyék sareng pamanggihan sareng sarjana sareng praktisi sanés dina Konferensi Panas Internasional taunan Program Georg Arnhold.

Ukhuwah dimaksudkeun pikeun ngamajukeun pendidikan pikeun perdamaian berkelanjutan sareng fokus khusus kana média atikan sareng kurikulum dina tingkat sakola sekundér dina pasca-konflik atanapi masarakat transisi. Tujuan utama na nyaéta pikeun ngajembatan gap antara téori sareng prakték, pikeun ngabina bursa ilmiah internasional ogé narjamahkeun hasil panilitian kana rekomendasi praktis pikeun anu aktip dina resolusi konflik, sahingga nyumbang kana panguatan kapasitas masarakat sipil. Kaluaran tina karya anu ngagaduhan ukhuwah kedahna langkung disayogikeun janten makalah kawijakan, bahan pendidikan, makalah panilitian, atanapi publikasi anu langkung ageung.

The Fellowship dikurniakeun:

  • stipend bulanan dugi ka 3,300 EUR pikeun période ukhuwah dugi ka genep bulan, kalebet tinggal langkung lami (sahenteuna 3 dugi ka genep bulan) di Leibniz Institute for Educational Media di Braunschweig, Jérman
  • Balikkeun pesawat udara ékonomi ka Jérman
  • Dukungan administrasi anu disayogikeun ku koordinator program (kalebet ngedit basa Inggris tina publikasi anu diterbitkeun dina, sareng salaku hasil tina, ukhuwah).

eligibility

Sarjana anu dibédakeun tina humaniora, élmu politik sareng sosial, élmu pendidikan atanapi hukum anu nyepeng Ph.D. sareng gaduh élmu anu hadé pikeun basa Inggris tiasa diterapkeun. Ngalamar kedah nunjukkeun prestasi akademik atanapi propésional anu luar biasa dina bidangna sareng sacara ideal ngagabungkeun kaunggulan ilmiah sareng hubungan sareng prakték langsung sareng padamelan di akar rumput.

Individu anu gaduh pangalaman internasional tingkat éksténsif dina pamaréntahan atanapi organisasi non-pamaréntahan atanapi di organisasi internasional, anu gaduh pangetahuan anu saé pikeun basa Inggris ogé dipiharep pikeun dilamar. Institut Georg Eckert ogé bakal ngémutan aplikasi ti praktisi anu henteu ngagaduhan Ph.D. tapi anu sahenteuna gaduh lima taun pangalaman propésional anu maju dina bidang pendidikan perdamaian sareng anu tiasa nunjukkeun yén padamelan sareng / atanapi proyek panilitianna parantos ngahasilkeun pangaruh anu luar biasa dina bidang pendidikan perdamaian.

Kawajiban Panyekel Fellowship

  • Sasama Senior Georg Arnhold wajib ngalaksanakeun padamelan dina bidang pendidikan pikeun perdamaian berkelanjutan, langkung saé kalayan fokus kana média pendidikan, pamekaran kurikulum sareng masarakat transformasi.
  • Panyekel Fellowship kedah ngabahas papanggihan proyék sareng sarjana sareng praktisi sanés dina Konperénsi Musim Panas internasional taunan Program Georg Arnhold.
  • Fellowship butuh tempat anu langkung lami (sahenteuna tilu dugi genep bulan) di lembaga Georg Eckert di Braunschweig, Jérman.
  • Sasama Senior Georg Arnhold wajib masihan presentasi pikeun anjeunna atanapi proyek na dina ceramah umum di Georg Eckert Institute.
  • Hasil pamanggihan / hasil tina proyék sasama bakal dipedalkeun teu langkung ti sataun saatos réngsé tina Fellowship.
  • Calon tanggung jawab kéngingkeun paspor sareng visa naon waé anu diperyogikeun ogé pikeun ngatur asuransi kasihatan nyalira salami aranjeunna cicing di Jérman.

Dokumén aplikasi

Hiji hurup panutup
Surat panutup kedah nyayogikeun bukti kualitas beasiswa sareng kaahlian calon; tina pangalaman tingkat tinggi calon damel di pamaréntahan atanapi organisasi non-pamaréntah atanapi di organisasi internasional (maks. 2 halaman).

Dina aplikasi anjeun, anjeun ogé kedah ngajawab patarosan ngeunaan naon pentingna Fellowship pikeun pamekaran propésional anjeun sareng numana cara-cara éta tiasa langkung jauh kana padamelan anjeun. Salaku tambahan, kami hoyong ngadangukeun naon padamelan anjeun salaku sasama di GEI tiasa nyumbang kana karya lembaga sareng Program Georg Arnhold.

A pedaran panalungtikan- / proyék buku
Dokumén aplikasi kedah langkung seueur ngandung pedaran proyék (panilitian) atanapi buku anu hoyong dianggo ku calon. Calon kedah jelas nyatakeun tujuan proyék / panilitianna, ngagariskeun metodologi sareng ngajelaskeun pentingna padamelanna pikeun bidang pendidikan pikeun perdamaian berkelanjutan ogé hasil anu dipiharep tina proyek. Pedaran proyék salajengna kedah ngandung jadwal anu kasar pikeun salami ukhuwah panilitian ogé stratégi sosialisasi anu rumit pikeun hasilna (maks. 5 halaman).

CV sareng conto tulisan
Calon ogé kedah ngirimkeun kurikulum lengkep, kalebet daptar panerbitan. Upami seuseueurna publikasi henteu nganggo basa Inggris, calonna kedah nyayogikeun tarjamahan tina judul-judulna. Dokumén lamaran kedah langkung seueur ngandung conto tulisan ilmiah ayeuna ngalamar; ieu tiasa janten bab buku atanapi tulisan (maks. 2 sampel henteu langkung ti unggal 25 halaman).

Praktisi, anu panginten henteu ngagaduhan daptar publikasi akademik, tiasa ngalebetkeun daptar laporan proyék / program atanapi bahan atikan anu parantos dihasilkeun atanapi parantos bagian tina / diawasi. Daptar kedah jelas nyatakeun peran calon dina proyék / program ogé kontribusina pikeun produksi publikasi / bahan. Dokumén aplikasi kedah langkung seueur ngandung conto padamelan anu dianggo ayeuna; ieu tiasa mangrupikeun laporan proyék / program atanapi garis besar proyék anu dilakukeun samemehna (maksimal 2 sampel henteu langkung ti unggal 25 halaman).

Bentuk aplikasi anu réngsé
Pikeun ngalengkepan aplikasi anjeun, dokumén bakal ditambah ku formulir aplikasi anu réngsé. Formulir kedah dieusi, dicitak sareng ditandatanganan sateuacan ngirimkeunana salaku dokumén PDF anu discan.

Pangiriman dokumén aplikasi
Sadaya dokumén kedah dikintunkeun dina format PDF, salaku file tunggal, anu henteu kedah ngaleuwihan 9 MB. Aplikasi henteu kedah dikintunkeun salaku zip-file atanapi ngalangkungan fileerver. Kiriman kedah dilakukeun sacara éléktronik.

Ngaran file kedahna janten "Georg Arnhold Senior Fellow 2023 - NAMA ANDA".

Punten kirimkeun aplikasi ka [email dijaga], Ngagunakeun garis judul "Georg Arnhold Senior Fellow 2023 - NAMA ANDA".

Deadline aplikasi
Batas waktu aplikasi pikeun ukhuwah 2023 nyaéta 31 Januari 2022. Calon anu suksés tiasa ngamimitian silaturahmi na dina Januari 2023 paling awal.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...