Petugas Program Proyék Génder: Koalisi Global pikeun Ngajagi Pendidikan tina Serangan

Petugas Program Proyék Génder: Koalisi Global pikeun Ngajagi Pendidikan tina Serangan

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] nganjang ka GCPEA pikeun langkung seueur inpormasi sareng kanggo nerapkeun

posisi Ringkesan

Petugas Program Proyék Génder bakal koordinasi produksi makalah pengarahan anu nalungtik (1) pangaruh serangan kana pendidikan sareng panggunaan militér sakola pikeun budak awéwé sareng awéwé, sareng (2) program sareng kabijakan ngajaga budak awéwé sareng awéwé tina serangan pendidikan sareng panggunaan militér sakola. Sedengkeun serangan kana pendidikan sareng panggunaan militér lembaga pendidikan tiasa pangaruh parah ka sadaya murid, guru, sareng akademisi, budak awéwé sareng awéwé parantos khusus sasaran, ngajantenkeun aranjeunna khusus rentan. Malah nalika aranjeunna henteu sasaran kusabab jenis kelaminna, cara lalaki sareng awéwé kapangaruhan ku serangan sareng panggunaan militér sering bénten, sareng awéwé sering kapangaruhan teu proporsional. Konsultan spesialis bakal ngupayakeun pikeun nalungtik sareng nyerat makalah pengarahan. Petugas Program bakal koordinasi karya ieu, ogé marios, ngédit, sareng nyebarkeun makalah pengarahan.

GCPEA narékahan ngalaksanakeun panilitian ieu sareng maksad ngawartosan strategi pikeun langkung nyegah serangan ieu budak awéwé sareng awéwé, sareng langkung épéktip ngabales aranjeunna. Kana ngahontal tujuan éta, Petugas Program Gender Project bakal tanggel waler pikeun ngahijikeun saran dumasar kana panilitian kana kagiatan sareng laporan GCPEA anu sanés, kalebet Pendidikan handapeun Attack 2018, Publikasi andalannya GCPEA anu propil serangan di sakola sareng universitas, murid sareng stafna, sareng panggunaan militér lembaga pendidikan. Petugas Program ogé bakal ngadukung panilitian sareng panulisan propil nagara pikeun EU2018, kalayan fokus kana panyorot pangaruh serangan ka budak awéwé sareng awéwé.

Kertas pengarahan ngeunaan budak awéwé sareng awéwé bakal diawasi ku Kelompok Program Sarat jeung Polisi anu Berbasis Lapang GCPEA (FBPPWG), anu dikandung ku anggota Koalisi kalayan keahlian téknis ngeunaan langkah-langkah pelindung anu tiasa dilaksanakeun di nasional, sub-nasional, sareng tingkat lokal. Petugas Program bakal ngadukung kelompok kerja ieu.

GCPEA didirikeun taun 2010 ku organisasi ti bidang pendidikan dina kaayaan darurat sareng nagara anu kapangaruhan konflik, pendidikan tinggi, perlindungan, hak asasi manusia internasional, sareng hukum kamanusaan internasional anu paduli serangan anu lumangsung di lembaga pendidikan, muridna, sareng stafna di nagara-nagara anu kapangaruhan ku konflik sareng teu aman. Misi GCPEA nyaéta ngadukung panyalindungan murid, guru, sakola, sareng paguron luhur tina serangan nalika bentrok sareng teu aman. GCPEA kalebet anggota ieu: Déwan pikeun Akademik anu Resiko (CARA), Watch Hak Asasi Manusa, Institute of International Education's Scholar Rescue Fund, Protect Education in Insecurity and Conflict, Save the Children, Scholar at Risk Network, UNESCO, UNHCR, sareng UNICEF.

Petugas Program mangrupikeun jabatan anu dibebaskeun. Karyawan anu dibébaskeun dipiharep damel waktos anu pas sareng anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan tugas konci sareng tugas anu aya hubunganana sareng jadwal. Petugas Program kedah ngagaduhan otorisasina pikeun damel di Amérika Serikat.

Tugas penting jeung tanggung jawab

1. Koordinat dina panilitian, nyerat, ulasan sareng sosialisasi panilitian nalungtik serangan pangaruh serangan kana pendidikan ka budak awéwé sareng awéwé

  • Kalibet sareng damel sareng konsultan (s) dikontrak pikeun ngalaksanakeun panilitian
  • Konsultan pendukung (s) dina ngembangkeun metodologi pikeun panilitian, kalebet studi méja sareng studi kasus dumasar lapangan (ies)
  • Ngédit kertas pengarahan sareng bahan-bahan sanés anu dihasilkeun ku GCPEA sareng nyiapkeunana pikeun dipedalkeun

2. Ngahijikeun saran ngeunaan budak awéwé sareng awéwé kana kagiatan sareng produk GCPEA sacara langkung jembar

  • Panilitian sareng nyerat propil nagara pikeun Pendidikan handapeun Attack 2018, mastikeun yén aranjeunna nyorot tantangan anu disanghareupan ku budak awéwé sareng awéwé
  • Ngahijikeun papanggihan tina hasil panilitian GCPEA ngeunaan budak awéwé sareng awéwé kana Pendidikan handapeun Attack 2018, sareng GCPEA saran sanés
  • Ngatur lokakarya pikeun marios Atikan dina rekomendasi Attack 2018, kalebet olahtalatahna pikeun budak awéwé sareng awéwé

3. Ngadukung Kelompok Kerja Program sareng Kebijakan Berbasis Lapang

  • Ngayakeun sareng ngagampangkeun rapat rutin sareng anggota grup anu damel sareng ngawas kamajuanana sakumaha diperyogikeun
  • Identipikasi jalma-jalma ti Komite Pengarah GCPEA sareng organisasi apiliasi anu ngagaduhan kaahlian gender pikeun ngawula dina FBPPWG
  • Identipikasi jalma anu gaduh kaahlian gender pikeun ngabdi dina panitia piwuruk anu bakal masihan naséhat téknis dina proyek
  • Nyumbang kana pamekaran padamelan FBPPWG sareng ngagampangkeun palaksanaan rencana ieu kerjasama sareng anggota grup anu damel

4. Kagiatan anu sanés

  • Nyumbang kana nyiapkeun op-eds, tulisan, blog sareng siaran pers anu aya hubunganana pikeun ngajaga budak awéwé sareng awéwé dina konteks serangan pendidikan.
  • Nyiapkeun laporan kamajuan bulanan sareng nyumbang kana laporan donor
  • Ilubiung dina rapat Komite Pengarah
Atikan jeung / atawa Pangalaman
  • Gelar master dina pamekaran internasional, pendidikan, studi gender, atanapi bidang anu patali
  • Pangalaman panilitian, kalebet ngalaksanakeun kajian pustaka / studi méja, sareng ngararancang sareng ngalaksanakeun panilitian kualitatif sapertos étnografi
  • Sahenteuna tilu taun pangalaman dina panilitian, manajemén proyék, atanapi advokasi pendidikan internasional, perlindungan anak, masalah awéwé sareng budak awéwé, sareng / atanapi HAM
  • Pangalaman komunikasi, kaasup nyiapkeun sareng ngédit laporan, sareng nyerat tulisan, buletin, sareng op-eds
  • Pangalaman damel dina kontéks anu kapangaruhan konflik pikaresep
Pangaweruh, kaahlian, jeung abilities
  • Pamahaman anu kuat ngeunaan tantangan anu disanghareupan ku budak awéwé di awéwé dina kaayaan konflik bersenjata
  • Kaparigelan nyerat sareng analisis anu luar biasa
  • Kaahlian antar-pribadi anu hadé sareng kamampuan pikeun dianggo dina koalisi organisasi anu béda-béda amanatna
  • Kaahlian organisasi anu kuat sareng kamampuan pikeun seueur tugas sareng fokus kana sababaraha proyek sakaligus
  • Kaparigelan, kalebet kamampuan maca, nyerat, sareng ngobrol, dina basa anu kadua langkung dipikaresep, khususna basa Perancis atanapi Arab
hubungan

Petugas Program bakal sering komunikasi telepon sareng email, sareng sahenteuna interaksi dua taunan pikeun nyanghareupan interaksi sareng anggota organisasi Komite Pengarah. Salaku tambahan, anjeunna bakal sering berkomunikasi sareng pembina proyek sareng calon donor, ogé organisasi méntal PBB sareng asing anu damel di bidang pendidikan, kamanusaan sareng HAM anu ngalibatkeun masalah anu sami sareng Koalisi. Anu ngadamel kabijakan sering janten target pembelaan.

tungtutan fisik

Petugas Program bakal nyéépkeun dugi ka tujuh jam sadinten dumuk di méja damel dina komputer atanapi nyarios dina telepon. Anjeunna bakal ngumbara ka nagara-nagara di luar Amérika Serikat, kalebet berpotensi dina lingkungan anu kapangaruhan konflik. Posisi bakal meryogikeun kamampuan ngarambat ku pesawat pikeun waktos anu langkung lami.

gawé Lingkungan

Lingkungan damel nalika henteu ngumbara mangrupikeun kantor anu dibarengan ku cahaya alami. Kantorna tiasa diaksés korsi roda. Nalika ngumbara, Petugas Program bakal diperyogikeun adaptasi sareng kaayaan di lingkungan sareng kedah damel ti kamar hotél atanapi tempat damel naon waé anu sayogi. Rapat sareng organisasi pasangan atanapi praktisi dumasar lapangan tiasa lumangsung di lokasi anu henteu tiasa di korsi roda

Kumaha nerapkeun

Ngalamar kedah ngalebetkeun hal ieu ngalangkungan email ka [email dijaga] dina judul anu judulna "Gender Project Program Officer":

  1. Surat pambuka
  2. Resume / Kurikulum Vitae
  3. Sampel tulisan pondok anu henteu diédit henteu langkung ti 5 halaman
  4. Ngaran sareng wincik kontak tina tilu rujukan propésional

Kami hatur ka sadayana pikeun panerapanana tapi ngan ukur calon anu daptar pondok anu bakal dihubungi.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...