Fellowship Perdamaian Rotary-dibiayaan sapinuhna - nyauran aplikasi!

Yayasan Rotary ayeuna nampi aplikasi kanggo Fellowship Perdamaian Rotary 2020 anu dibiayaan sapinuhna. Dugi ka 100 pamimpin perdamaian sareng pamekaran dipilih sacara global unggal taun pikeun kéngingkeun gelar master atanapi sertipikat pangembangan profesional dina perdamaian sareng studi konflik di salah sahiji genep Pusat Perdamaian Rotary di paguron luhur saalam dunya. Bates waktos aplikasi 31 Méi.

[icon name = "share" class = "" untrefixed_class = ""] Diajar langkung seueur sareng nerapkeun di dieu. 

 

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...