loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pedagogi Ngadamel Pendidikan Perdamaian pikeun Parobihan

Oktober 6, 2020 - November 5, 2020

$550

Peace education is an essential task of moving a society to a culture of peace. Where and how this education happens is a matter of strategic priority when resources are limited.

Ngalangkungan pembelajaran berbasis online interaktif, pamilon bakal nyandak hikmah na aya kana tugas mikir ngalangkungan desain, kontén, sareng aspék fasilitasi pendidikan perdamaian pikeun sababaraha umur dina settingna. Kursus ieu bakal ngalibetkeun padamelan di luar sési diajar sinkron. Peserta bakal nampilkeun karyana ka grup salami kursus.

Peserta dina kursus ieu kedah kabuka pikeun ngajalajah pendidikan perdamaian salaku mékanisme parobihan positip sareng kersa nampi transformasi pribadi salaku titik awal. Kursus ieu ngabagéakeun jalma anu damel di sadaya tingkatan masarakat sipil, pamaréntah sareng séktor kaamanan, anu milari transformasi konflik ngalangkungan pendidikan bari nyandak parobihan anu positip pikeun hubungan pribadi, dinamika komunitas sareng / atanapi masalah konflik nasional / internasional.

Bahasa latihanana nyaéta basa Inggris.

Fee Kursus: US $ 550
kaping:6 Oktober - 5 Nopémber 2020
Dinten sareng Waktos:Every Tuesday and Thursday at 6:00 PM Philippine Time (10:00 AM GMT)
Jam Kelas:2-hour online class with 2 hours of outside class work per session per week
platform:Zoom pikeun kelas online

Bentuk aplikasi

Aplikasi deadline: September 25, 2020

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan:
E-mail: [email dijaga]
Tel:(+63) 82-295-3776

rincian

mimitian:
Oktober 6, 2020
Tungtung:
November 5, 2020
ongkos:
$550
Kategori Acara:
Tag Acara:
https://mpiasia.net/programs/training/online-courses/peace-education.html

tempat

Kursus Online

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...