loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Biro Damai Internasional - Kongrés Damai Dunya ka-2. Barcelona 2021

Oktober 15 - Oktober 17

Kongrés Perdamaian Dunya Kadua.

Barcelona 15, 16, 17 Oktober, 2021.

Tujuan utama Kongrés Dunya IPB Kadua nyaéta nyayogikeun rohangan pikeun ngumpulkeun sareng ngabagi pangalaman pikeun sadayana anu kalibet gerakan perdamaian sareng kaadilan internasional. Tempat dimana urang tiasa ngabina sinergi antara organisasi sareng perorangan, sareng antara gerakan sosial anu saling pakait sareng pajoang pikeun kaadilan global: para pendukung perdamaian sareng pangarampasan senjata, para propésis féminis sareng LGBTQIA +, ékologis sareng aktivis iklim, antiracists sareng masarakat adat, pembela hak asasi manusa sareng unionis padagangan. Kami hoyong ngamajukeun kalebet sudut pandang perdamaian dina gerakan-gerakan ieu, supados hadé nyanghareupan tangtangan global waktos urang: parobihan iklim sareng runtuhna lingkungan, gender, henteu sami sareng ékonomi, pandemi Covid-19, migrasi massal, krisis pangungsian , kaayaan darurat kamanusaan disababkeun ku perang sareng panindasan, sareng anu sanésna. Kongrés ieu mangrupikeun kasempetan pikeun jalma anu beragam, kelompok sareng sabab pikeun ngabagi stratégi sareng nyatakeun alternatif babarengan. Ruang pikeun nyiptakeun sareng ngarenovasi pakakas sareng wacana, pikeun ngempelkeun warga ti sakumna dunya pikeun perdamaian sareng perlucutan senjata. Tempat dimana urang tiasa (ulang) ngabayangkeun dunya urang, sareng nyandak tindakan pikeun perdamaian sareng kaadilan. Kami ngajak anjeun ngiringan kami di Kongrés Kadua Dunya Kadua di Barcelona, ​​diayakeun ku Biro Damai Internasional.

"Unggal masalah anu urang nyanghareupan ngagaduhan solusi anu tiasa dilakukeun" - Noam Chomsky. Kusabab kitu urang ngiringan ngahiji Oktober ieu ka #ReImagineOurWorld sareng nyandak tindakan #peace jeung #kaadilan. Lalajo trailer di handap pikeun #WorldPeaceCongress sareng ngadaptar di www.ipb2021.barcelona

rincian

mimitian:
Oktober 15
Tungtung:
Oktober 17
Kategori Acara:
Tag Acara:
https://www.ipb2021.barcelona/

Pangatur

Biro Peace internasional
telepon:
+ 49 (0) 30 1208 4549
surélék:
[email protected]
Tingali Halaman Wéb Pangatur

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...