ngulang

Poé Internasional Non-Kekerasan

sadunya

Poé Internasional Non-Kekerasan diayakeun dina 2 Oktober, ulang taun Mahatma Gandhi, pamimpin gerakan kamerdekaan India sareng pelopor filsafat sareng stratégi non-kekerasan.

ngulang

Poé Internasional Non-Kekerasan

sadunya

Poé Internasional Non-Kekerasan diayakeun dina 2 Oktober, ulang taun Mahatma Gandhi, pamimpin gerakan kamerdekaan India sareng pelopor filsafat sareng stratégi non-kekerasan.