loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Nalungtik Palaksanaan Pemuda, Damai & Kaamanan di Asia Tenggara

4 Nopémber @ 9:00 sonten - 11: 00 pm EDT

Krisis kamanusaan, konflik pakarang, pemberontakan, karusuhan pulitik, jeung bencana alam terus jeopardize karapihan sustainable jeung sarua gender di Asia Tenggara. Solusi pikeun sacara efektif ngatasi krisis sareng konflik ieu peryogi koordinasi régional sareng kapamimpinan awéwé sareng nonoman.

Dina 4 Nopémber, Jaringan Global Awéwé Peacebuilders (GNWP) ngayakeun konsultasi virtual sareng masarakat sipil awéwé sareng organisasi nonoman ngeunaan Pemuda, Damai, sareng Kaamanan. Tujuan tina konsultasi nyaéta kieu:

  1. Pikeun ngadokumentasikeun prestasi sareng tantangan dina palaksanaan efektif Agenda Pemuda, Damai, sareng Kaamanan (YPS) di Asia Tenggara;
  2. Nganalisis peran Association of South East Asian Nations (ASEAN) dina palaksanaan Agenda YPS di Asia Tenggara; jeung
  3. Pikeun ngarumuskeun rekomendasi konkrit pikeun nguatkeun peran ASEAN dina ngarojong kapamimpinan awéwé dina peacebuilding jeung aksi kamanusaan sarta palaksanaan éféktif agenda YPS.

Hasil tina konsultasi ieu bakal eupan kana ngembangkeun hiji ringkes kawijakan, nu nganalisa status palaksanaan resolusi WPS na YPS sarta programming sarua génder dina aksi kamanusaan sarta highlights kontribusi kritis awéwé jeung peacebuilders nonoman di Asia Tenggara.

klik di dieu pikeun ngadaptar

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...