loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Peluncuran Seri Buku / Buku: "Ngadidik pikeun Perdamaian & Hak Asasi Manusa: Perkenalan"

9 Oktober @ 9:30 énjing - 11: 30 am PDT

Universitas Pendidikan Universitas San Fransisco ngundang anjeun kana peluncuran virtual buku anyar "Ngadidik pikeun Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa: Perkenalan" sareng panulis sareng Maria Hantzopoulos (Profesor Madya, Vassar College) sareng Monisha Bajaj (Profesor, Universitas San Fransisco).

Buku ieu ogé ngaluncurkeun séri buku énggal kalayan Bloomsbury museur kana perdamaian sareng pendidikan hak asasi manusa, sareng panulis bakal ngiringan paguneman ku anggota dewan rédaksi seri buku, Michalinos Zembylas (Professor, Open University of Siprus); Hakim Williams (Daria L. & Eric J. Wallach Professor of Peace and Justice Studies, Gettysburg College); sareng Margo Okazawa-Rey (Professor Emerita, Universitas San Francisco State). Panel bakal dimoderasi ku Amy Argenal (Asistén Profesor, Universitas San Fransisco).

Buku na tiasa dipésér di bit.ly/Hantz-Bajaj ngagunakeun kode "PEACE35" pikeun diskon 35%.

Buka pikeun sadayana kalayan ngadaptar di: bit.ly/OCT9LAUNCH

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...