Anggota Koalisi Organisasi / Institusional sareng Endorser tina Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai

Pencét di dieu pikeun ngiluan koalisi!
3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah saméméhna
panah salajengna
3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah saméméhna
panah salajengna

Pencét kana nami organisasi kanggo muka profil organisasi anu ringkes.

Panyokong asli ti taun 1999 ditandaan ku "*" atanapi "**" dina daptar di handap ("**" nunjukkeun yén organisasi parantos henteu aktip deui).

 Organisasi / Lembaga * nagara Jenis Organisasi
Presentasi Act1*Yunaninu lain
ActionAid Ghana*GhanaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Aegis AmanahRwandaLSM Internasional (INGO)
Asosiasi Muslim Afghanistan, Inggriskarajaan InggrisOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
ORGANISASI PELAYANAN PEMUDA AFGHAN (AYSO)ApganistanOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan AlgilaniIndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Déwan Ahlebait Internasional AlgilaniIndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Sadaya Déwan Persahabatan sareng Perdamaian Pakistan (Sadayana Jangjang Pamuda Pakistan)**Pakistannu lain
Amnésti Nepal, Grup-81*NepalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
ASEPaix, Asosiasi Suisse des Educateurs à la Paix**Swissnu lain
Ashta Teu Kai*IndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asociacion Réspuesta*ArgentinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Des Jeunes Entreprenants de BonassamaKamerunOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
asosiasi internasional tuang la paix et le developpement en afriqueKamerunOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi babaturan ngora Azerbaijan Éropa*AzerbaijanSakola Dasar atanapi Menengah
Asumsi College*FilipinaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Insiden Perdamaian Ateneo - Universitas Ateneo de ZamboangaFilipinaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Masyarakat atriuminternasionalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Kasadaran Salah**Nigerianu lain
Puseur Pangembangan Awéwé sareng Pangembangan Azerbaijan**AzerbaijanOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
BAYANInisiatifFilipinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Ngadegkeun YayasanNigeriaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
BENIGNO V. ALDANA SEKOLAH KEBANGSAANFilipinaSakola Dasar atanapi Menengah
Operasi Yayasan Berghof gGmbHJérmanLSM Internasional (INGO)
Saluareun Kulitkarajaan InggrisOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Masarakat Karaharjaan Universal Lampu Buddha (BLUWS)**Bangladésnu lain
KOLEJ POLITEKNIK BULACANFilipinaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Kampanye pikeun Kurikulum Global Ékonomi Solidaritas Sosialinternasionalnu lain
CAMPAÑA POR UN KURIKULUM GLOBAL EN EKONOMI SOSIAL Y SOLIDARIAinternasionalLSM Internasional (INGO)
Aliansi Kanada pikeun Hak Pamuda sareng Barudak (CAYCR)**Kanadanu lain
Pusat Kanada pikeun Ngajar Perdamaian**KanadaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Panitia Pelayanan Réncang Kanada (Quakers)KanadaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Kanada Internasional Institute of Negotiation Terapan*KanadaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Panilitian Perdamaian Kanada (Baheulana Research Institute Peace)*KanadaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Sakola Canossian di Filipina*FilipinaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
CARE - Pusat pikeun Sarana, Rehabilitasi sareng PendidikanIndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Catedra de la paz y derechos humanos Mons. Oscar RomeroVenezuelaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Pusat Studi Globalisasi, Universitas BK**SérbiaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Pusat Studi Hak Asasi Manusa sareng Perdamaian (CRPS)**Filipinanu lain
Pusat pikeun Solusi Tanpa KekerasanAmérika Sarikatnu lain
Pusat Pendidikan Perdamaian, Universitas Miriam*FilipinaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Pusat pikeun Perdamaian, Kaadilan sareng Integritas Penciptaan*FilipinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Center d'Appui pour le Développement Rural et Communautaire en sigle CADERCOKongo, Républik DémokratikOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Center d'Education et de Developpement pour les Enfants Mauriciens (CEDEM)*MauritiusSakola Dasar atanapi Menengah
Pusat Studi Afrika, Pendidikan-Dewasa Sareng Pamekaran Padesaan, CASAERD ISHIAGU NigeriaNigeriaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Pusat Pikeun Pendidikan Damai Manipur, CFPEMIndianu lain
Pusat Studi Panghampura sareng Rekonsiliasi**karajaan Inggrisnu lain
CETAL- Jaringan Budaya Damai**Swédianu lain
Program Pemuda Pendidikan CEYPA-Civic di Albania*AlbaniaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Masarakat Hak Anak sareng Awéwé**Bangladésnu lain
Barudak sareng Perdamaian Filipina JMD Bab**Filipinanu lain
Sakola Montessori Kota*IndiaSakola Dasar atanapi Menengah
Ciudades Educadoras America Latina (CEAL)*ArgentinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Seni CoCreative Pikeun PerdamaianinternasionalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Aksi Umum pikeun Pangwangunan Génder NGOMONGKamerunOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Organisasi Rehabilitasi sareng Atikan Pangembangan Komunitas (CDREO)ApganistanOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Inisiatif Komunitas pikeun Organisasi Perdamaian Berkelanjutan (CISPO)Sudan KidulOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Pamuda anu prihatin pikeun Perdamaian (CONYOPA, Sierra Leone)**Sierra Leonenu lain
Concord Media (baheulana Concord Video and Film Council)*karajaan InggrisOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Organisasi Cosananig**NigeriaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
CRAGI, Resolusi Konflik sareng Ketergantungan Global**Amérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Jalur Pembelajaran Kreatif SakolaFilipinaSakola Dasar atanapi Menengah
Tanggapan Kreatif pikeun Konflik*Amérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan Budaya pikeun Perdamaian*SpanyolOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
[email dijaga] Sarajevo - Asosiasi pikeun Perdamaian Pendidikan*Bosnia jeung HérzégovinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Tim Peace DCAmérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Jaringan jerointernasionalLSM Internasional (INGO)
Jurusan Pendidikan Guru, Universitas KarawangPakistanUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
DepEdFilipinaOrganisasi Pamaréntah
Développement Rural par la Protection de l'En environmentnement et Artisanat**Kamerunnu lain
East Eagle YayasanKongo, Républik DémokratikOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Educadores pikeun Paz**Brazilnu lain
Pendidikan pikeun Perdamaian GlobalinternasionalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Pendidikan pikeun Lembaga Perdamaian di Balkan*Bosnia jeung HérzégovinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Proyék Pendidikan pikeun Perdamaian (Universitas Internasional Landegg)*SwissUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Lembaga Pamilihan Sor-Afrika*Afrika KidulOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Koalisi Elimu Thoughu*KenyaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Panungtung-Nuklir-Weapon.orgAmérika Sarikatnu lain
Pusat Nasional ESR Ngabéréskeun Program Kreatif Konflik*Amérika SarikatSakola Dasar atanapi Menengah
Puseur Diplomatik EurasiaSérbianu lain
Femmes tuang la paix sareng médiasiasiMarokoOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan de la Paix MondialeKongo, Républik DémokratikOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Inisiatif Heboh pikeun Awéwé sareng Katresna, LiberiaLiberiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan pikeun Perdamaian sareng Pangembangan**Ghananu lain
Fundación Gamma Idear*ColombiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Fundacion Tercer Milenio*ArgentinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
FundiPau (Baheulana Fundacio per la Pau)*SpanyolOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
ENTITAS PEMIMPIN HareupMesirLSM Internasional (INGO)
Inisiatif Pamimpin Ka hareup SLSierra Leonenu lain
Inisiatif Pamimpin Ka hareup SLSierra LeoneOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan harmoni Global**SwissOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Inisiatif Global pikeun Lingkungan sareng RekonsiliasiRwandaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Jaringan Global Wanita PeacebuildersAmérika SarikatLSM Internasional (INGO)
Sakola Umum Samaritan Anu Saé*IndiaSakola Dasar atanapi Menengah
Sakola Menengah Nasional Gordon HeightsFilipinaSakola Dasar atanapi Menengah
Grădinița ku PP jeung PN "Iulia Hasdeu"RomaniaSakola Dasar atanapi Menengah
Grup “Hajde Da…”*SérbiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Rehabilitasi Dumasar Komunitas Yayasan GUU*UgandaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Gerakan Halley*MauritiusOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan Heart4EarthIndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Hessisches Landesinstitut für Pädagogik**Jérmannu lain
Hiraya PilipinaFilipinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Grup Hak Asasi Manusa sareng Kaadilan InternasionalinternasionalSakola Dasar atanapi Menengah
Pusat Hak Asasi ManusaGéorgiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Panitia Hak Asasi Manusa - Sérbia*SérbiaOrganisasi Pamaréntah
Program Pendidikan Hak Asasi Manusa**Pakistannu lain
Pusat Hak Asasi Manusa & Pendidikan (HREEC)**Kamerunnu lain
ICIRORE C'AMAHORO asblBurundiOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Inisiatif iFixSudan KidulOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Iligan Center pikeun Pendidikan Damai sareng Panilitian*FilipinaUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Ningkatkeun Organisasi Masarakat Anjeun (IYSO)YamanOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
India Institute for Peace, Disarmament sareng Perlindungan Lingkungan*IndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Lembaga Pelayanan Sosial IndiaIndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Lembaga Pikeun Perdamaian sareng Kaadilan*Amérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Lembaga pikeun Sintésis Planét*SpanyolOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Institut Pendidikan sareng Perdamaian**Yunaninu lain
Instituto Internacional para la Acción Noviolenta - NOVACT (Baheula Nova, Centro para la Innovacón)*SpanyolOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Ngahijikeun Pangwangunan nuju Dipandu Kolot (IDGP)KenyaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Internasional Pikeun Nilai Asasi Manusa (Baheulana Masyarakat Internasional Pikeun Nilai Asasi Manusa)*SwissOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Internasional Kota-kota Pendidik*SpanyolOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Pendidik Internasional pikeun Perdamaian Dunya*Amérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Pusat Pendidikan Pariwisata Holistik Internasional (IHTEC)*KanadaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Institute internasional on Atikan Peace (IIPE)*Amérika SarikatLSM Internasional (INGO)
Misi Internasional pikeun Perdamaian**Sierra Leonenu lain
Biro Peace internasional*JérmanLSM Internasional (INGO)
Asosiasi Panilitian Perdamaian Internasional (IPRA)*kalkunOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Panilitian Perdamaian Internasional (Jepang)*JepangOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Guru Internasional**internasionalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Kerjasama Pemuda Internasional*WalandaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Nonoman Internasional pikeun Dunya Anu Hadé (Baheula Nonoman pikeun Dunya Anu Hadé Hadé)*internasionalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan Link Pemuda Internasional (Ghana)*GhanaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Parlemén Pemuda Internasional / Oxfam Australia*AustraliaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
iSCAN (Jaringan Analisis Konflik Internasional)AustriaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Asosiasi Perdamaian Jane Addams*Amérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
YÉSUS NGÉSÉSÉNG INSTEGRATED SEKOLAH PENDAPATAN INC.FilipinaSakola Dasar atanapi Menengah
Pusat Panilitian Suku Jigyansu**IndiaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Yayasan JoyPakistanOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Juan G Macaraeg NHSFilipinaSakola Dasar atanapi Menengah
Asosiasi Pemuda Khmer*KambojaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Barudak Pertemuan Barudak**Amérika SarikatOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Universitas Internasional Landegg**SwissUniversitas atanapi Kampus (Program, Pusat, Lembaga)
Lawacamulag ESFilipinaSakola Dasar atanapi Menengah
Liga Dina Usaha Persahabatan**Indianu lain
LEAGUE TRIBES FILIPINO INTERNASIONAL, (LIFT), Inc.FilipinaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Diajar sareng Pangwangunan Kénya*KenyaOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Liceul Tehnologic TOMA SOCOLESCU PloieștiRomaniaSakola Dasar atanapi Menengah
Ngadangukeun Penerbit EgretsUgandanu lain
Akademi Sastra pikeun Dalit Nepal (LAD-Nepal)NepalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Pendidikan Nilai-nilai Hidup (Baheula Nilai-nilai Hirup: Program Atikan)*internasionalOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
Londrina Pazeando Movimento Pela Paz e Não-ViolénciaBrazilOrganisasi Non-Pamaréntahan (LSM lokal atanapi nasional)
 Organisasi / Lembaga * nagara Jenis Organisasi