Kami ngajak anjeun ngiringan koalisi lembaga sareng organisasi anu ngadukung pendidikan perdamaian!

Pencét di dieu pikeun ngiluan sareng ngadukung Kampanye salaku individu!

Ku ngagabung kana koalisi kami sareng nyayogikeun dukungan institusional, anjeun ngabantosan nyayogikeun bukti-bukti advokasi global pikeun pendidikan perdamaian. Dukungan institusional khusus pisan nalika pikaresepeun pikeun anu nyandak kaputusan kawijakan pendidikan, janten mangga gabung kana koalisi organisasi sareng jaringan global anggota masing-masing ku ngadukung Kampanye Global pikeun Perdamaian Pendidikan.

3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah saméméhna
panah salajengna
3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah saméméhna
panah salajengna
Pencét di dieu pikeun daptar anggota koalisi ayeuna sareng dukungan!

Ngagabung dina koalisi sareng nyayogikeun dukungan nyatakeun komitmen kana visi sareng tujuan Kampanye Global:

tetempoanBudaya perdamaian bakal kahontal nalika warga dunya ngartos masalah global; ngagaduhan kaparigelan pikeun méréskeun konflik sacara konstruktif; terang sareng hirup ku standar internasional ngeunaan HAM, gender sareng kesetaraan ras; ngahargaan keragaman budaya; sareng hormat kana integritas Bumi. Diajar sapertos kitu moal kahontal tanpa pendidikan anu dihaja, berkelanjutan sareng sistematis pikeun perdamaian.

gol: 1) Ngawangun kasadaran masarakat sareng dukungan politik pikeun ngenalkeun pendidikan perdamaian kana sagala bidang pendidikan, kalebet pendidikan non-formal, di sadaya sakola di panjuru dunya. 2) Pikeun ngamajukeun pendidikan sadaya guru pikeun ngajarkeun perdamaian.

Miluan Koalisi sareng ngadukung Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai

  • Naon nami organisasi atanapi lembaga anjeun?
  • Punten pilih labél anu paling akurat pikeun ngajelaskeun organisasi / lembaga anjeun.
  • Dimana organisasi anjeun dumasar?
  • Upami anjeun nyayogikeun tautan kana halaman wéb organisasi anjeun, kami bakal nyayogikeun tautan kana halaman wéb anjeun dina halaman pendukung organisasi kami.
  • Naha organisasi anjeun ngagabung kana koalisi kami sareng ngadukung Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai? Naha pendidikan perdamaian penting pikeun anjeun? (Conto: "Pusat Perdamaian ngadukung upaya Kampanye Global pikeun universalisasi pendidikan perdamaian. Pendidikan penting pikeun nyiptakeun budaya perdamaian.")

    * Tanda kutip tiasa dianggo pikeun tujuan promosi dina Kampanye Global pikeun halaman wéb Pendidikan Perdamaian sareng dina buletin kami.

    [Wates kecap: sakitar 100 kecap / 700 karakter]

  • Naon misi organisasi anjeun? Naon hubungan organisasi anjeun sareng pendidikan perdamaian?

    * Réspon anjeun bakal dipasang sareng organisasi anjeun dina daptar dukungan kami.

    [Wates kecap: sakitar 100 kecap / 700 karakter]

  • Naha organisasi anjeun resep maénkeun peran anu langkung aktif sareng Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai? Kami salawasna kabuka pikeun ngajalajah kemitraan anu ngadukung usaha, proyék, sareng tujuan Kampanye ayeuna. (Upami anjeun mariksa kotak di handap ieu kami bakal nuturkeun-pikeun ngajajah kamungkinan.)
  • Inpormasi kontak

    Inpormasi ieu ngan ukur bakal dipaké pikeun dituturkeun pikeun komunikasi sakapeung sareng organisasi anu ngadukung. Inpormasi kontak anu disayogikeun moal diumumkeun ka umum.
  • Naon judul atanapi peran anjeun dina organisasi?
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.