nulungan

Cara anu paling épéktip pikeun ngadukung kahareup sustainable tina GCPE nyaéta janten donatur anu teras-terasan! Ku nyumbangkeun ngan sababaraha dolar sasasih, anjeun tiasa ngabantosan urang pikeun ngarencanakeun tindakan anu épéktip pikeun kapayunna. Pikeun janten donor anu teras-terasan, punten nganggo formulir kartu kiridit di handap.

Sumbangan ku Cék

Pikeun nyumbang ku cek, punten janten cek anu mayarna ka: "Akademi Damai Nasional"

(*"Akademi Damai Nasional" kedah dilebetkeun kana garis "ka"! Kami ogé nyarankeun kalebet "GCPE" dina garis mémo.) GCPE mangrupikeun fiskal anu disponsoran ku National Peace Academy, non-profit 501c3 AS ( EIN 27-2285227). Sadaya sumbangan tiasa dikurangan pajak sajauh anu diidinan ku hukum.

Kirimkeun cek anjeun ka:
Akademi Perdamaian Nasional
PO Box 21155
Euclid Kidul, OH 44121

Pilihan (tapi mantuan): klik di dieu pikeun ngundeur formulir pikeun mail kalawan cek Anjeun.


Sumbangan ku Kartu Kredit

Anjeun tiasa ngabantosan ngadukung GCPE ku milih masihan sumbangan anjeun ngulang deui!

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:
Ngagulung ka luhur