Cara anu paling épéktip pikeun ngadukung kahareup sustainable tina GCPE nyaéta janten donatur anu teras-terasan! Ku nyumbangkeun ngan sababaraha dolar sasasih, anjeun tiasa ngabantosan urang pikeun ngarencanakeun tindakan anu épéktip pikeun kapayunna. Pikeun janten donor anu teras-terasan, punten nganggo formulir kartu kiridit di handap.

Sumbangan ku Cék

Pikeun nyumbang ku cek, punten janten cek anu mayarna ka: "IIPE-GCPE / AFGJ"
(* ”AFGJ”Kedah kalebet! Kami ogé nyarankeun kaasup "IIPE / GCPE" dina garis mémo.)

Kirimkeun cek anjeun ka:
Alliance pikeun Kaadilan Global
225 E 26th St. - Suite 1
Tucson, AZ 85713

Opsional (tapi ngabantosan): pencét di dieu pikeun ngaunduh formulir kanggo mail ku cek anjeun.


Sumbangan ku Kartu Kredit

Anjeun tiasa ngabantosan ngadukung GCPE ku milih masihan sumbangan anjeun ngulang deui!