Universitas DePauw milarian Asisten Profesor Atikan Atikan kalayan fokus kana studi perdamaian sareng konflik

location: Greencastle, IN
Buka Tanggal: Mar 15, 2022

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

gambaran

Departemen Studi Pendidikan (EDUC) jeung Program Studi Peace jeung Konflik (PACS) di Universitas DePauw ngajak pelamar pikeun posisi istilah sataun dina pangkat Asisten Professor dimimitian dina Agustus 2022. Ph.D. dina Studi Pendidikan atanapi widang anu aya hubunganana kalayan fokus kana katengtreman sareng studi konflik ku waktos janjian. Komitmen pikeun ngajar sarjana dina setting seni liberal sareng bukti pangajaran anu efektif sareng inklusif penting. Departemén éta sacara khusus milarian calon pikeun ngajar Yayasan Pendidikan sareng pilihan dina Studi Pendidikan sareng Studi Damai sareng Konflik anu ngabahas kajian perdamaian sareng kaadilan kritis dina pendidikan sareng peran pendidikan sareng parobahan sosial dina gerakan perdamaian. Kursus-kursus tiasa ngajalajah patarosan kekerasan sareng non-kekerasan, résistansi, gedong gerakan, kapindahan sareng konflik, praksis, sareng pedagogi ngalangkungan lensa intersectional, kritis, sareng global. Kursus-kursus pilihan anu relevan ogé tiasa didaptarkeun silang sareng program interdisipliner anu sanés.

Tugas pangajaran nyaéta tilu kursus per semester. Calon anu suksés bakal ngajarkeun pilihan EDUC/PACS anu didaptarkeun silang dumasar kana panalungtikan calon sareng kursus inti dina Studi Pendidikan. Pembiayaan sayogi pikeun pamekaran profésional sareng dana kompetitif sayogi pikeun panalungtikan sareng mahasiswa sarjana.

Universitas DePauw mangrupikeun universitas seni liberal anu diakuan sacara nasional anu didedikasikeun pikeun ngadidik langkung ti 1,600 mahasiswa anu berbakat, motivasi, sareng rupa-rupa ti sakuliah nagara sareng di sakumna dunya. Nyambung ka kuliah seni liberal mangrupikeun salah sahiji Sakola Musik munggaran di nagara éta. Salila 185 taun, DePauw parantos nyiptakeun suasana tangtangan intelektual sareng keterlibatan sosial anu nyiapkeun murid pikeun kasuksésan sapanjang hirup. Lokasina di Greencastle, Indiana, ngeunaan 45-menit drive kuloneun Indianapolis, DePauw mangrupakeun anggota Asosiasi Kolej Great Lakes. DePauw gaduh komitmen anu terus-terusan pikeun karagaman sareng narékahan pikeun nguatkeun lembaga urang ngaliwatan prakték anu adil sareng inklusif. Punten tingali profil ieu pikeun inpo nu leuwih lengkep tentang DePauw Universitas.

Parentah aplikasi

Calon kedah ngalebetkeun CV, surat panutup, conto atanapi silabus anu diusulkeun, transkrip lulusan, sareng nami sareng inpormasi kontak pikeun tilu rujukan. Sadaya bahan kedah dikintunkeun via Interfolio. Tinjauan aplikasi bakal dimimitian 14 April 2022. Punten ngahubungi Rebecca Alexander rebeccaalexander@depauw.edu kalawan patalékan.

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Ngagulung ka luhur