Universitas DePaul milarian Fakultas Istilah dina Studi Perdamaian

Universitas DePaul milari Fakultas Istilah (lagu sanés non-ulayat dina Studi Perdamaian

DePaul Universitas

DePaul University mangrupikeun dunungan anu Kasempetan anu sami / Kasempetan. Sadaya pelamar anu mumpuni bakal nampi tinimbangan pikeun padamelan tanpa merhatoskeun ras, warna, etnis, agama, jinis, orientasi seksual, idéntitas gender, asal nasional, umur, status kakawinan, cacad fisik atanapi méntal, status veteran anu dijagi, inpormasi genetik atanapi anu sanés sacara sah status anu dijagaan, saluyu sareng hukum féderal, nagara bagian sareng lokal EEO anu lumaku.

Rincian posting
ID proyék: 51835
Réngking: palatih
Paguron luhur / Sakola: College of Liberal Arts sareng Élmu Sosial

tanggung jawab

Program Perdamaian, Kaadilan, sareng Studi Konflik BA (PJC) di Universitas DePaul ngundang aplikasi pikeun jabatan pinuh waktos dina jabatan Dosen Profesional ngamimitian Séptémber 2020. Dosen Profesional mangrupikeun jabatan fakultas istilah kalayan kontrak sataun dina taun mimiti diangkat. Éta posisi non-tenure-track, tanpa jaminan pembaharuan, tapi kalayan panangtayungan sareng prosedur alatan pikeun penghentian pertengahan kontrak.

Kami milarian calon sareng komitmen anu bénten kana aspek terpadu tina program PJC sareng pangalaman diajar anu relevan. Preferensi bakal dipasihkeun ka calon anu gaduh gelar doktor dina Studi Perdamaian sareng Kaadilan atanapi dina humaniora sareng élmu sosial, agenda panilitian aktif, sareng riwayat padamelan dina administrasi program.

Calon anu suksés bakal ngajar kursus sarjana dina unit akademik mandiri dina College of Liberal Arts sareng Ilmu Sosial, kalebet kursus inti anu dibutuhkeun BA sareng kursus dina Program Studi Liberal (pendidikan umum) pikeun murid taun kahiji sareng kadua. Aranjeunna bakal ngajarkeun beban anu ngirangan 2 kursus per kuartal pikeun nyayogikeun bantosan administrasi ka PJC. Ieu mangrupikeun pangurangan 3-kursus tina janjian fakultas istilah-standar tina 9 kursus per taun.

Bidang ajaran sareng panilitian akademik anu paling dipikaresep dina waktos ieu kalebet advokasi kaadilan ras sareng riwayat aktivisme sareng prakték ngalangkungan kontéks lokal sareng global, studi rekonsiliasi, gerakan kaadilan sosial global, konflik internasional / ngawangun perdamaian sareng organisasi nonpamaréntah, sareng konflik antarpribadi / kelompok .

Universitas DePaul sareng PJC ngadukung komitmen anu kuat pikeun pendidikan sarjana sareng sensitipitas kana tujuan pendidikan tina populasi mahasiswa multikultural. Kami khusus milarian calon anu eunteung kana kaanekaragaman universitas sareng komunitas kota sakitarna, sareng kami khusus nyungkeun aplikasi ti awéwé, jalma warna, sareng perorangan ti kelompok-kelompok anu teu dikenal ku sajarah anu sanésna. Universitas DePaul komitmen kana kaanekaragaman sareng persamaan dina pendidikan sareng padamelan.

diperlukeun Kualifikasi

Ngalamar kedah sahenteuna gaduh gelar master dina bidang anu aya hubunganana anu pas sareng 1 Juli 2020. Nanging, aya karesep anu kuat pikeun anu ngagaduhan Ph.D. atanapi gelar doktor anu relevan di daérah anu paling dipikaresep dibéréndélkeun di luhur.

DePaul milarian calon anu ngagaduhan kompeténsi budaya anu nunjukkeun pikeun ngalebetkeun pangajaran, palayanan sareng panilitian dina komunitas-komunitas pembelajaran anu beragam.

Parentah husus ka Ngalamar

Ngalamar anu kabetot kedah nganggo portal online pikeun jabatan ieu ngalebetkeun dokumén ieu: surat panutup sareng pernyataan pribadi ngeunaan tujuan panilitian sareng pangajaran (kakuatan sareng tantangan); pendaptaran vitae kurikulum pendidikan; conto silabus sareng evaluasi kursus, panilitian & publikasi anu lumangsung, riwayat padamelan dina ngajar sareng organisasi anu aya hubunganana; conto tulisan; sareng inpormasi kontak lengkep pikeun tilu jalma anu nyarankeun (ieu tiasa mangrupikeun campuran fakultas sepenuh waktos sareng sutradara sanés kauntungan, ku sabab latar tukang ngalamar). Batas waktos kanggo nampi lamaran nyaéta 1 Méi 2020. Ngalamar anu nampi tinimbangan langkung lami tiasa dipenta kanggo inpormasi salengkepna sateuacan wawancara langsung atanapi Zoom.

Tutup Tanggal: Bisa 15, 2020

Dokumén Ngalamar
CV (1)
Pernyataan Pribadi (1)
Silabus (1)
Cover Letter (1)
Meunteun murid (1)
Rencana Panilitian (1)
Sampel Nulis (1)
Rujukan Kontak (3)

PI119437105

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...