Daisaku Ikeda ngeunaan pendidikan pikeun perdamaian

"Pendidikan kedah ngokolakeun hikmah pikeun nolak sareng nolak kekerasan dina sagala rupi. Éta kedah ngabina jalma-jalma anu sacara intuitif ngartos sareng terang – dina pikiranana, dina haténa, kalayan sakabeh mahluk – nilai anu teu tiasa diganti pikeun manusa sareng alam dunya. Kuring yakin pendidikan sapertos kitu ngagambarkeun perjuangan peradaban manusa anu langgeng pikeun nyiptakeun jalan anu teu kahalangan pikeun perdamaian. "

- Daisaku Ikeda, Dunya Dupi Anjeun Ngarobih (2002)

Diajar langkung seueur ngeunaan cutatan ieu ku ngadatangan Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian sorangan Tanda kutip & Memes Pendidikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Diréktori bibliographic mangrupikeun kumpulan anu diédit tina kutipan perspektif anotasi ngeunaan téori, prakték, kawijakan, sareng pedagogi dina pendidikan perdamaian. Masing-masing entri cutatan / bibliografi dilengkepan ku meme artistik anu didorong pikeun diunduh sareng sumebar ngalangkungan média sosial.

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur