Columbia Law School ngondang aplikasi pikeun Fellowship Pengajaran Klinis Hak Asasi Manusa Columbia na

Columbia Law School ngondang aplikasi pikeun Fellowship Pengajaran Klinis Hak Asasi Manusa Columbia na

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] Didatangan Universitas Columbia pikeun langkung seueur inpo sareng panawaran

Judul Posisi: Sarjana Panilitian Mitra
Jurusan Akademik: Hukum

Pedaran Ringkesan: Columbia Law School ngundang aplikasi pikeun Columbia Human Rights Clinical Teaching Fellowship. Anu nyekel tugas bakal ngagaduhan gelar Sarjana Panilitian Mitra sareng bakal maénkeun peran Senior Figning Clinical Fellow. Anjeunna ogé bakal ngagaduhan kasempetan ngajar Klinik Hak Asasi Manusa salaku Dosen Hukum, anu bakal janten janjian anu misah, upami aranjeunna nampi persetujuan fakultas. Jabatanana bakal dimimitian tanggal 1 Agustus 2016, sareng bakal salami sataun. Aya kamungkinan penyuluhan ditunda waragad.

Panyawat bakal dianggo di Institut Hak Asasi Manusa Columbia sareng di Klinik Hak Asasi Manusa sareng Diréktur Klinik Hak Asasi Manusa, ogé sareng diréktur Lembaga Hak Asasi Manusa sareng padamel proyek klinis, proyék panilitian, pamekaran silabus, pangajaran, sareng padamelan umum Lembaga (sapertos panilitian, beasiswa, advokasi, acara, bengkel, konperénsi). Salami ukhuwah, sasama bakal tanggel waler pikeun ngararancang sareng mingpin proyek klinik; pangajaran klinis; sareng kaluaran ilmiah. Proyék klinik ngabahas sababaraha rupa masalah sipil, politik, ékonomi, sosial, budaya, sareng lingkungan, sareng kalebet panyilidikan, advokasi publik sareng swasta, karya média, sareng panggunaan mékanisme yudisial sareng non-yudisial.

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur