Lembaga Perdamaian Pangetahuan Global Perdamaian mangrupikeun sumber sumberdaya anu paling ageung sareng rutin diperbarui pikeun pendidikan perdamaian.

 
Ngeunaan & Tips pikeun Nganggo Clearinghouse
Kalayan basis data anu tiasa dipilarian ngeunaan kurikulum pendidikan perdamaian, berita, panilitian, laporan, sareng analisis ti sakumna dunya anu disayogikeun ku Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai sareng anggotana, Clearinghouse mangrupikeun pusat pangetahuan pikeun panaliti, pembuat kebijakan, donatur, sareng praktisi.

Ngagunakeun Clearinghouse

Pencét dina judul sumber pikeun mukakeunana!

Saringan Anu tiasa Dipilarian / Diurut

Anjeun tiasa milarian Clearinghouse ngalangkungan pamilarian terbuka nganggo kotak téks. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo tilu saringan anu tiasa dipilarian sareng diurut:

  • kategori ngajelaskeun jinis sumberdaya. Aya sakitar 20 kategori utami, kalebet kurikulum, berita, laporan, opini, sareng panilitian.
  • tags ngajelaskeun fokus sumberdaya. Kaseueuran éntri bakal ngagaduhan sababaraha tag. Ayeuna, aya 700+ tag, ngaliput rupa-rupa topik tina #human manusa kana diajar #transformative ka #youth peacebuilders.
  • Nagara / Daérah Dunya nunjukkeun nagara / nagara atanapi daérah dunya fokus sumberdaya éta. Daérah dunya némbongan dina ALL CAPS.
apdet
Kalayan ampir 1800 kintunan ayeuna, sareng 30-50 sumber daya anyar ditambihan bulanan, Clearinghouse teras-terasan ngembang. The Clearinghouse ogé dianggo dina prosés. Tim sukarelawan kami damel sacara saé pikeun "méré tag" tulisan kalayan téma konci sareng nagara-nagara supados basis data langkung tiasa dipilarian sareng fungsina pikeun panaliti. Dugi ka 1 Juli 2020 kami parantos "méré tag" ampir satengah tina kumpulan eusi kami. Kami teras-terasan milarian sukarelawan pikeun ngabantosan nambihan kontén énggal (kami ngagaduhan mundur 100+ sumber daya anu siap ditambihan). Upami anjeun hoyong janten sukarelawan pikeun ngadukung proyék ieu, sareng upami anjeun ngagaduhan pangalaman halaman wéb (wordpress) dasar, mangga kontak urang.
Tambahkeun ka Koléksi
Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian ngundang anggotana pikeun nyumbangkeun berita, panilitian, kurikulum, laporan sareng analisa ka Clearinghouse. Salian ti nampilkeun sumbangan ieu di dieu, éta ogé bakal dibagi dina halaman wéb Kampanye, disebarkeun ngalangkungan daptar email kami, sareng dipasang dina média sosial.  Pencét di dieu pikeun ngabagi sumber daya anjeun sareng nyumbang kana Clearinghouse
gambarangelarsinggetankategoriNagara / Daérah Dunyatagskategori_hfiltertags_hfiltercountry_hfilter