Dinas Perdamaian Sipil milari spesialis pendidikan perdamaian di Ukraina Wétan

location: Kharkiv, Ukraina
Mangsa tugas: 11/01/2021 – 05/31/2023
Widang: Atikan Peace
Jenis padamelan: sapanjang waktos
Panalimaan aplikasi 09 / 09 / 2021

klik di dieu pikeun panawaran

Rincian padamelan

Program nagara Dinas Perdamaian Sipil (CPS) dirancang pikeun ngadukung nungkulan polaritas sosial di Wétan Ukraina ngalangkungan langkah-langkah pendidikan perdamaian. Babarengan sareng organisasi pasangan Ukraina, CPS wajib ngabantosan stereotip, ngalawan kekerasan sareng ngamajukeun cara anu konstruktif pikeun nanganan konflik ku ngabina keragaman. Tantangan anu aya hubunganana sareng seueur jalmi pengungsi internal anu ngagaduhan peranan penting dina prosés ieu.

Tugas anjeun

  • Analisis kabutuhan guru, pagawé sosial sareng spesialis dukungan psikologis di sakola di daérah target CPS pikeun pangrojong dina pangaturan konflik sipil atanapi pendekatan pendidikan perdamaian;
  • Ngembangkeun sareng nerapkeun palatihan khusus pikeun guru dina jaringan organisasi pasangan anu ngalibetkeun mitra lokal salajengna;
  • Pangwangunan sareng palaksanaan alat pikeun pangawasan atanapi pangalaman sareng tukeur kaahlian dina pendidikan perdamaian;
  • Ngembangkeun bahan dukungan ngeunaan manajemén konflik sipil atanapi metode pendidikan perdamaian pikeun guru;
  • Jaringan sareng lembaga umum régional atanapi nasional, LSM lokal sareng ahli internasional.

Propil anjeun

  • Gelar akademik dina pedagogi / pengajaran, psikologi, studi perdamaian sareng konflik atanapi di daérah anu sami;
  • Pangalaman profesional anu relevan dina atikan déwasa ogé pangaweruh profésional sareng katerampilan metodologis dina ngatur konflik sipil sareng dukungan perdamaian;
  • Idéalna, palatihan dina asah atanapi pangawasan atanapi pangalaman anu aya hubunganana dina ngagambarkeun prosés;
  • Pangalaman dina ngadukung komunikasi sareng kerjasama konstruktif antara sakola, kolot, guru sareng murid mangrupikeun asét;
  • Pangetahuan anu jero dina nyiapkeun padoman, laporan sareng catetan analitis;
  • Pamaén tim, empati kuat, kamampuan diajar gancang, kréativitas sareng kamampuan komunikasi antar budaya;
  • Paréntah pinter basa Inggris dina kontéks bisnis; pangaweruh anu hadé ngeunaan Rusia atanapi Ukraina mangrupikeun asét.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...