Dinas Damai Sipil milarian Panaséhat ngeunaan Pendidikan Damai (Ukraina)

location: Dnipro, Ukraina
Mangsa tugas: 01/10/2022 – 03/31/2024
Jenis padamelan: sapanjang waktos
Daptar ku: 01 / 02 / 2022

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

Rincian padamelan

GIZ Civil Peace Service (CPS) program nagara Ukraina.

"Langkah atikan Peace pikeun ngarojong overcoming tina polaritasna sosial di Wétan Ukraina" geus fokus dina ngawangun pendekatan positif kana diversity jeung transformasi konflik non-telenges jeung lingkup ngurangan polarisasi sosial di Wétan Ukraina. CPS ngarojong mitra dina promosi pendekatan atikan karapihan, boh dina tingkat sistemik jeung dina tingkat ngawangun kapasitas pribadi pikeun pendidik, kitu ogé dina ukuran transformasi konflik dumasar dialog di masarakat. CPS Ukraina cooperates duanana jeung organisasi masarakat sipil jeung lembaga nagara. Komponén Atikan Peace of CPS Ukraina ayeuna gawé bareng genep organisasi mitra dina sagala rupa jejer atikan karapihan dina tingkat nasional jeung régional, ngarojong reformasi sakola nasional "New Ukrainian School" nu boga tujuan dina transforming sakola Ukraina kana hiji lingkungan empowering tur damai.

Tugas anjeun

  • Nganalisis sareng ngawaskeun kabutuhan pendidik (guru, pagawe sosial, psikolog sakola) di daérah target CPS pikeun ngembangkeun katerampilan sareng kéngingkeun prakték dina nerapkeun pendekatan pendidikan perdamaian.
  • Ngembangkeun sareng ngalaksanakeun pelatihan, pangawasan, sareng format diajar anu sanés pikeun pendidik, migawé bareng kalayan organisasi mitra sareng mitra lokal sanés.
  • Ngarojong organisasi mitra dina karya pendidikan, contona ku ngarancang acara, ngalaksanakeun palatihan, kurikulum sareng bahan atikan, konseling ngeunaan topik pendidikan perdamaian.
  • Jaringan sareng lembaga publik régional atanapi nasional, organisasi non-pamaréntah lokal sareng ahli internasional
  • Kontribusi kana pembelajaran internal sareng wangunan strategi program CPS Ukraina

Propil Anjeun

  • Gelar akademik dina pedagogics / pangajaran, psikologi, perdamaian, sareng studi konflik atanapi di daérah anu sami
  • Pangalaman profésional anu relevan dina pendidikan sawawa dumasar-kompeténsi; kamahéran dina transformasi konflik sareng ngawangun perdamaian mangrupikeun aset
  • Kaahlian sora dina program CPS topik sareng pendekatan pendidikan perdamaian anu relevan, contona: antidiskriminasi, karagaman, pendidikan sajarah, komunikasi non-telenges, prakték restoratif, pembelajaran sosial-emosi.
  • Kaahlian anu relevan dina ngembangkeun kurikulum pikeun guru / atikan déwasa, nyaluyukeun metode sareng révisi buku sakola sareng bahan pangajaran.
  • Kaahlian komunikasi umum sareng antarbudaya anu saé, pangalaman dina ngagampangkeun komunikasi sareng gawé babarengan anu konstruktif antara sakola, kolot, guru sareng murid mangrupikeun aset.
  • Berpengalaman dina gawe tim, kamampuan pikeun gancang adaptasi sareng mendakan pendekatan kreatif, solusi sareng berorientasi sumberdaya
  • Fluency dina basa Rusia sareng Inggris atanapi Jerman

 

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...