Pamuda Terfokus

Recasting naratif ngeunaan campments mahasiswa pro-Palestina: komitmen pikeun changemaking nonviolent

Perkemahan mahasiswa sanés tempat-tempat hate, aranjeunna mangrupikeun tempat-tempat cinta dimana kameunangan tanpa kekerasan. Tungtutan maranéhanana nargétkeun pikeun ngeureunkeun kekerasan, sareng metodena ngagambarkeun niat anu sami. Dedikasi mahasiswa kana sababna ngaliwatan protés damai mangrupikeun komitmen anu leres pikeun aktivisme ngaliwatan lénsa pendidikan perdamaian.

Recasting naratif ngeunaan campments mahasiswa pro-Palestina: komitmen pikeun changemaking nonviolent Maca deui "

Walikota pikeun Damai ngayakeun webinar pendidikan perdamaian: Rekaman ayeuna sayogi online

Tujuanana pikeun merangsang kagiatan perdamaian anu dipimpin ku nonoman di kota-kota anggota, Walikota pikeun Damai ngayakeun webinar pendidikan perdamaian pikeun masihan kasempetan pikeun pamimpin ngora anu kalibet dina kagiatan perdamaian pikeun ngabagi inpormasi ngeunaan kagiatanana sareng terlibat dina dialog.

Walikota pikeun Damai ngayakeun webinar pendidikan perdamaian: Rekaman ayeuna sayogi online Maca deui "

Paus bakal pendak sareng 6000 siswa sareng pamimpin ti National Network of Schools for Peace

6,000 siswa, guru jeung pamingpin sakola ti National Network of Schools for Peace bakal papanggih jeung Paus Francis on April 19. Rapat teh bagian tina program atikan civic disebut "Hayu urang transformasi mangsa nu bakal datang. Pikeun katengtreman kalayan perhatian.

Paus bakal pendak sareng 6000 siswa sareng pamimpin ti National Network of Schools for Peace Maca deui "

UNAOC ngabagéakeun cohort anyar peacebuilders ngora pikeun édisi 7th of Peace Education Initiative

United Nations Alliance of Civilizations (UNAOC) ngaluncurkeun édisi ka-7 program Young Peacebuilders (YPB), ngabagéakeun cohort ti Amérika Latin sareng Karibia. Program YPB boga tujuan pikeun nyiptakeun gerakan global para pembina perdamaian ngora ku nyayogikeun aranjeunna kompeténsi pikeun ngamajukeun keragaman sareng pamahaman antarbudaya.

UNAOC ngabagéakeun cohort anyar peacebuilders ngora pikeun édisi 7th of Peace Education Initiative Maca deui "

Forum Damai Nanjing 2023 "Perdamaian, Kaamanan, sareng Pangwangunan: Pamuda dina Aksi" dilaksanakeun di Jiangsu, Cina.

Tanggal 19-20 Séptémber 2023, Forum Damai Nanjing katilu kalayan téma "Perdamaian, Kaamanan, sareng Pangwangunan: Pemuda Beraksi" suksés dilaksanakeun di Jiangsu Expo Garden. Forum ieu fokus kana "Peace and Sustainable Development."

Forum Damai Nanjing 2023 "Perdamaian, Kaamanan, sareng Pangwangunan: Pamuda dina Aksi" dilaksanakeun di Jiangsu, Cina. Maca deui "

UNAOC Ngalatih Kohort Anyar Pembina Damai Muda ti Amérika Latin sareng Karibia

UNAOC, kalayan dukungan UNOY, ngayakeun lokakarya ngawangun kapasitas pikeun salapan belas pamilon nonoman ti Amérika Latin sareng Karibia ti 3-7 Juli 2023. Bengkel ieu ngamungkinkeun para pamimpin nonoman ngarancang sareng ngalaksanakeun campur tangan perdamaian anu mangaruhan.

UNAOC Ngalatih Kohort Anyar Pembina Damai Muda ti Amérika Latin sareng Karibia Maca deui "

Ngagulung ka luhur