panalungtikan

Saha Anu Paling kapangaruhan ku Sakola ka Pipa Penjara?

Kumaha pendidik tiasa ngeureunkeun pipa sakola-ka-panjara? Léngkah munggaran nyaéta ngémutan pendekatan alternatif pikeun disiplin sakola. American University's Doctorate in Education Policy & Leadership program parantos ngembangkeun hiji pituduh anu ringkes sareng infographic pikeun diajar salajengna.

Ngahaleungitkeun Ati sareng Pikiran

George E. Griener, Pierre Thompson & Elizabeth Weinberg ngajajah dua peran hibakusha, kalayan sababaraha anu ngadukung pikeun ngaleungitkeun total senjata nuklir, sedengkeun anu sanésna bakti kahirupanna pikeun usaha anu kirang katingali tina ngarobih haté sareng pipikiran. Janten, warisan hibakusha tiasa ngaapresiasi pinuh ku nalungtik kadua manifestasi kapamimpinanna dina jaman nuklir.

Dékolonisasi Perdamaian: antologi diterbitkeun dina perayaan ulang 25th of UNESCO Pupuhu Pendidikan Damai

"Descolonizar la Paz: Entramado de Saberes, Resistencias y Posilidades" mangrupikeun antologi anu diterbitkeun dina perayaan ulang taun ka-25 tina Kursi Pendidikan Damai UNESCO, Universitas Puerto Rico. Gagasan anu digali dina jilid ieu nunjukkeun kamungkinan jalan nuju ngadégolasi perdamaian, ku cara putus tina modél hégemonis perdamaian sareng ngajukeun cara mikir sareng praxis anu alternatip.

Ngagulung ka luhur