panalungtikan

Pendidikan sejarah sareng rekonsiliasi dina (post) masarakat konflik

Ésai ieu ku Jamie Wise ngemutan peran pendidikan sejarah dina ngawangun mémori koléktif sareng hubungan antar kelompok dina kontéks konflik (post). Pendidikan sejarah interséksi sareng pendidikan perdamaian ku fokus kana kumaha narasi ngeunaan kekerasan anu kapengker disaurkeun sareng diwangun dina (post) setting pendidikan konflik.

Saha Anu Paling kapangaruhan ku Sakola ka Pipa Penjara?

Kumaha pendidik tiasa ngeureunkeun pipa sakola-ka-panjara? Léngkah munggaran nyaéta ngémutan pendekatan alternatif pikeun disiplin sakola. American University's Doctorate in Education Policy & Leadership program parantos ngembangkeun hiji pituduh anu ringkes sareng infographic pikeun diajar salajengna.

Ngagulung ka luhur