Publications

Nelepon pikeun eco-peace: reimagining atikan karapihan interconnected

Dina "Calling for Eco-Peace: Reimagining Interconnected Peace Education" Carlotta Ehrenzeller sareng Jwalin Patel ngajalajah kumaha murangkalih tiasa muncul salaku perdamaian regeneratif, peralihan tina diri kana pendekatan anu dipuseurkeun di bumi, sareng naon anu diajar sareng di alam salaku pangalaman anu diwujudkeun tiasa katingali. jeung ngarasa kawas.

Nelepon pikeun eco-peace: reimagining atikan karapihan interconnected Maca deui "

Kaasup atikan transformative dina latihan guru pre-service: Pituduh pikeun universitas jeung lembaga pelatihan guru di wewengkon Arab

Dokumén pituduh ieu ditujukeun ka sadaya éntitas anu tanggung jawab pelatihan guru pra-layanan (contona departemén pendidikan di lembaga pendidikan tinggi sareng lembaga pelatihan guru) di daérah Arab anu resep kalebet Pendidikan Transformatif salaku bagian tina programna.

Kaasup atikan transformative dina latihan guru pre-service: Pituduh pikeun universitas jeung lembaga pelatihan guru di wewengkon Arab Maca deui "

Atikan perdamaian dina abad ka-21: strategi penting pikeun ngawangun perdamaian anu langgeng

Laporan UNESCO ieu ngajelaskeun peran penting atikan dina nanjeurkeun lembaga, norma sareng standar anu ngabantosan sacara konstruktif ngatur konflik sareng nyegah kekerasan, sareng ngadukung perdamaian. Sanaos pendidikan pikeun perdamaian ngagaduhan sajarah anu panjang salaku alat sareng strategi pikeun nyegah sareng ngarobih konflik kekerasan, tinjauan ieu narékahan pikeun ngangkat pentingna salaku alat penting dina kerangka PBB, ogé sareng nagara-nagara bangsa, sareng aktor non-nagara.

Atikan perdamaian dina abad ka-21: strategi penting pikeun ngawangun perdamaian anu langgeng Maca deui "

Publikasi anyar - "Pendidikan nyiptakeun nilai: persepsi sareng prakték guru"

Nawiskeun titik rujukan pivotal sarta rupa-rupa sudut pandang global tina pangalaman ngajar ngeunaan atikan-nyieun nilai (VCE), buku ieu mangrupa sorotan timely dina isu kontemporer globalisasi (Peace, Hak Asasi Manusa, Diversity, Sustainability) yén loba lembaga atikan sabudeureun. dunya bisa sapatemon.

Publikasi anyar - "Pendidikan nyiptakeun nilai: persepsi sareng prakték guru" Maca deui "

Ngagulung ka luhur