Publications

Ngahaleungitkeun Ati sareng Pikiran

George E. Griener, Pierre Thompson & Elizabeth Weinberg ngajajah dua peran hibakusha, kalayan sababaraha anu ngadukung pikeun ngaleungitkeun total senjata nuklir, sedengkeun anu sanésna bakti kahirupanna pikeun usaha anu kirang katingali tina ngarobih haté sareng pipikiran. Janten, warisan hibakusha tiasa ngaapresiasi pinuh ku nalungtik kadua manifestasi kapamimpinanna dina jaman nuklir. [teraskeun maca…]