Publications

Poé Bumi Husus nelepon pikeun kontribusi kana volume ngadefinisikeun deui kaamanan global tina sudut pandang féminis

Definisi ulang kaamanan anu dilakukeun dina jilid ieu bakal dipuseurkeun Bumi dina éksplorasi konseptual sareng kontékstualisasi dina ancaman eksistensi krisis iklim. Anggapan dasar tina éksplorasi nyaéta yén urang kedah ngarobih pamikiran urang sacara jero, ngeunaan sagala aspek kaamanan; kahiji jeung foremost, ngeunaan planét urang jeung kumaha spésiés manusa relates to eta. Proposalna dugi ka 1 Juni. [teraskeun maca…]

Publications

Ngahaleungitkeun Ati sareng Pikiran

George E. Griener, Pierre Thompson & Elizabeth Weinberg ngajajah dua peran hibakusha, kalayan sababaraha anu ngadukung pikeun ngaleungitkeun total senjata nuklir, sedengkeun anu sanésna bakti kahirupanna pikeun usaha anu kirang katingali tina ngarobih haté sareng pipikiran. Janten, warisan hibakusha tiasa ngaapresiasi pinuh ku nalungtik kadua manifestasi kapamimpinanna dina jaman nuklir. [teraskeun maca…]