pamadegan

Recasting naratif ngeunaan campments mahasiswa pro-Palestina: komitmen pikeun changemaking nonviolent

Perkemahan mahasiswa sanés tempat-tempat hate, aranjeunna mangrupikeun tempat-tempat cinta dimana kameunangan tanpa kekerasan. Tungtutan maranéhanana nargétkeun pikeun ngeureunkeun kekerasan, sareng metodena ngagambarkeun niat anu sami. Dedikasi mahasiswa kana sababna ngaliwatan protés damai mangrupikeun komitmen anu leres pikeun aktivisme ngaliwatan lénsa pendidikan perdamaian.

Recasting naratif ngeunaan campments mahasiswa pro-Palestina: komitmen pikeun changemaking nonviolent Maca deui "

Johan Vincent Galtung (1930-2024): Kapribadian anu hébat sareng kontroversial

Dina Pébruari 2024, Johan Galtung, sigana anu paling kawéntar, paling pikasieuneun sareng paling berpengaruh, tapi ogé tokoh anu paling kontroversial dina panalungtikan perdamaian awal maot. Dina karangan pondok ieu, pangarang outline pentingna Galtung pikeun panalungtikan perdamaian tanpa mungkir kontradiksi na.

Johan Vincent Galtung (1930-2024): Kapribadian anu hébat sareng kontroversial Maca deui "

Ngaleungitkeun logika perang: naha aya sudut pandang perdamaian pikeun perang Rusia-Ukraina?

Pendidik perdamaian Werner Wintersteiner nyangking sudut pandang panalitian perdamaian pikeun ngartos dinamika perang Rusia-Ukraina sareng ngajalajah kemungkinan perdamaian. Genep observasi na bisa ngawula ka salaku runtuyan inquiries ngarojong dialog kritis kana situasi jeung poténsi na pikeun resolusi jeung / atawa transformasi.

Ngaleungitkeun logika perang: naha aya sudut pandang perdamaian pikeun perang Rusia-Ukraina? Maca deui "

Menteri Pendidikan Malaysia: tingali sacara lokal pikeun ngajarkeun kamanusaan, perdamaian

Festival utama anu dirayakeun ku urang Malaysia, sapertos Diwali, mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun sakola ngajarkeun nilai-nilai kamanusaan sareng ko-eksistensi damai ka murid. Ku alatan éta, boh menteri boh pamaréntah moal dituduh mawa pulitik ka sakola.

Menteri Pendidikan Malaysia: tingali sacara lokal pikeun ngajarkeun kamanusaan, perdamaian Maca deui "

Ngagulung ka luhur