Berita & Sorotan

Kampanye Shine Africa diluncurkeun: penanaman tangkal Moringa sareng ngamajukeun kasadaran pendidikan perdamaian

Dina 15 Oktober 2021 Mariana Price ti Grow for Health, Afrika Kidul ngaluncurkeun leg kadua kampanye global pikeun melak tangkal Moringa sareng ngamajukeun kasadaran pendidikan perdamaian. Kampanye SHINE AFRICA anu nembé diluncurkeun ogé bakal ngajarkeun ngeunaan masalah perdamaian, konflik, sareng kaadilan sanés anu disanghareupan ku buana. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Sudan Kidul ngaluncurkeun 'Pedoman Déklarasi Sakola Aman' kalayan dukungan ti Save the Children pikeun ngajagi sakola tina panggunaan militér

Déklarasi Sakola Aman mangrupikeun komitmen politik antarpamaréntah anu nyayogikeun kasempetan pikeun nagara pikeun nganyatakeun dukungan pikeun ngajagaan murid, guru, sakola, sareng paguron luhur tina serangan dina waktos konflik bersenjata; pentingna neruskeun atikan dina mangsa konflik pakarang; jeung palaksanaan ukuran konkrit pikeun ngahalangan pamakéan militér sakola. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

PBB Dorong pikeun Déklarasi Poé Pendidikan Damai Global

Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Sekretaris Jénderal Jenderal sareng Wakil Tinggi PBB sareng Pendiri Gerakan Global pikeun Budaya Perdamaian, nyarios dina Konperénsi Poé Pendidikan Damai Tahunan anu munggaran anu diatur ampir ku The Unity Foundation sareng Jaringan Pendidikan Damai. Panitia konpérénsi ngadukung agenda pikeun nyiptakeun "Dinten Pendidikan Damai Global." [teraskeun maca…]