Berita & Sorotan

Présidén Jérman nyatakeun dukungan pikeun proyék pendidikan perdamaian 'Bayangkeun' di Siprus

Présidén Jérman Frank-Walter Steinmeier ngadatangan Asosiasi Dialog sareng Panaliti Sejarah (AHDR) salaku bagian tina perjalanan nagarana ka Siprus dina 12 Pebruari Numutkeun siaran pers ku AHDR, Présidén Jérman nyatakeun dukunganna pikeun proyék 'Bayangkeun' sarta disorot ajén atikan perdamaian. 'Bayangkeun' diluncurkeun dina taun 2017 sareng parantos janten alat pikeun ngahubungkeun pamisah antara komunitas di Siprus.

Présidén Jérman nyatakeun dukungan pikeun proyék pendidikan perdamaian 'Bayangkeun' di Siprus Maca deui "

Carita ngeunaan Nonviolence ti Peripheries: Pangalaman Filipina (video)

"Carita Nonviolence ti Peripheries: The Experience of the Philippines" mangrupikeun sési dongéng dua jam anu pikaresepeun anu lumangsung dina 30 Januari 2024. Acara éta ngajelaskeun pangalaman transformatif para pagawé agama sareng komunitas anu parantos nerapkeun strategi non-kekerasan. pikeun nganapigasi konflik interpersonal, politik, suku, jeung antar agama.

Carita ngeunaan Nonviolence ti Peripheries: Pangalaman Filipina (video) Maca deui "

"Diajar pikeun Damai Abadi" - Poé Atikan Internasional 2024

Pikeun ngagungkeun Poé Pendidikan Internasional, UNESCO ngayakeun dinten dialog ngeunaan pendidikan pikeun perdamaian dina 24 Januari 2024 di Markas PBB di New York City dina téma "Belajar pikeun Damai Abadi." Panel éta kalebet ucapan ku Tony Jenkins, koordinator Kampanye Global pikeun Atikan Damai. Video acara ayeuna sayogi.

"Diajar pikeun Damai Abadi" - Poé Atikan Internasional 2024 Maca deui "

Poé Atikan Internasional 2024: Diajar pikeun Damai Abadi

Poé Atikan Internasional anu kagenep bakal dirayakeun dina 24 Januari 2024 kalayan téma "diajar pikeun perdamaian abadi". Komitmen aktip pikeun katengtreman langkung urgent ayeuna ti kantos sareng pendidikan mangrupikeun pusat pikeun usaha ieu. Diajar pikeun katengtreman kedah janten transformatif, sareng ngabantosan murid-murid ku pangaweruh, nilai, sikep sareng kaahlian sareng paripolah anu diperyogikeun pikeun janten agén perdamaian di komunitasna.

Poé Atikan Internasional 2024: Diajar pikeun Damai Abadi Maca deui "

Usul pikeun ngadegkeun program atikan perdamaian SMA baccalaureate Los Angeles

Urang bagikeun proposal ieu ku Greg Foisie pikeun ngadegkeun program atikan karapihan SMA baccalaureate Los Angeles di harepan yén dmana jeung rencana na bisa mere ilham batur pikeun ngalakukeun aksi sarupa. Telepon Greg pikeun ngadegkeun program baccalaureate anu langkung formal sareng komprehensif didasarkeun kana alesan yén pendekatan sapertos kitu diperyogikeun pikeun nyiapkeun peserta didik salaku agén perdamaian sareng nyumbang kana parobahan struktural pendidikan jangka panjang.

Usul pikeun ngadegkeun program atikan perdamaian SMA baccalaureate Los Angeles Maca deui "

Napigasi Perang di Gaza

Pengarahan ieu, disiapkeun ku mitra kami di Perang Pencegahan Inisiatif, dimaksudkeun pikeun maranéhanana néangan ngajengkeun pikeun solusi damai jeung non-militerized perang di Gaza. pengarahan ogé sabagian relevan pikeun pendidik karapihan sabab ngadegkeun sababaraha inquiries, dipiguraan salaku "masalah," ngaliwatan nu learning kritis bisa diwangun pikeun nalungtik wacana ayeuna ngeunaan perang.

Napigasi Perang di Gaza Maca deui "

Nigeria nyieun léngkah munggaran pikeun ngawanohkeun kurikulum pendidikan perdamaian

Ngatasi sajarah kekerasan nasional penting pikeun katengtreman. Diideuan ku pedagogi pendidikan Holocaust, Nigeria nyiptakeun pendekatan saimbang sorangan pikeun nganapigasi tantangan nasional sareng ngamajukeun pamahaman anu dibagikeun ngeunaan sajarah.

Nigeria nyieun léngkah munggaran pikeun ngawanohkeun kurikulum pendidikan perdamaian Maca deui "

Ngagulung ka luhur