jobs

Universitas Georgtown milari Asistén Perguruan Tinggi Pembimbing - Program dina Pendidikan, Panalitian sareng Kaadilan

Program dina Pendidikan, Panilitian sareng Kaadilan sareng Laboratorium Pembelajaran Terapan Capitol di Universitas Georgetown ngondang aplikasi pikeun posisi Asistén Pangajar Profesional anu sanés jabatan dimimitian dina bulan Agustus 2022.

Universitas Georgtown milari Asistén Perguruan Tinggi Pembimbing - Program dina Pendidikan, Panalitian sareng Kaadilan Maca deui "

Universitas Notre Dame milarian Posisi Fakultas Tenured atanapi Tenure-Track dina Kaadilan Balapan sareng Transformasi Konflik

University of Notre Dame's Keough School of Global Urusan ngundang aplikasi pikeun posisi lagu anu ulayat / ulayat dina kaadilan ras sareng transformasi konflik, dumasarkeun di Kroc Institute for International Peace Studies.

Universitas Notre Dame milarian Posisi Fakultas Tenured atanapi Tenure-Track dina Kaadilan Balapan sareng Transformasi Konflik Maca deui "

Universitas Innsbruck milari Asst. Professor dina Studi Perdamaian

Calon anu suksés bakal ditawarkeun jabatan 6 taun salaku Asistén Universitas / Asistén Profesor dina Unit Studi Perdamaian sareng Konflik. Calon diharepkeun ngembangkeun proyek panilitian mandiri dina bidang perdamaian sareng panilitian konflik kalayan pendekatan teoritis anu nyandak aspek transformasi konflik anu diterapkeun sareng / atanapi pendidikan perdamaian janten pertimbangan.

Universitas Innsbruck milari Asst. Professor dina Studi Perdamaian Maca deui "

Ngagulung ka luhur