jobs

UNESCO milarian Diréktur visioner pikeun Institut Pendidikan Mahatma Gandhi pikeun Perdamaian sareng Pangwangunan Lestari

UNESCO, salaku agénsi kalungguhan pikeun Sustainable Development Goal 4 on Inclusive Quality Education ayeuna nuju milarian Diréktur visioner pro-aktif pikeun Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP). Calon anu leres bakal janten pamimpin, tiasa ngabina kapercayaan ngaliwatan pendekatan inklusif, sareng mere ilham batur.

Graines de Paix neangan Diréktur anyar

Graines de Paix nyewa Diréktur pikeun mingpin operasi ngembangna. Anjeunna bakal nanggungjawaban kanggo operasi sareng administrasi, nyetir kamekaran organisasi anu séhat pikeun ngaréspon tantangan masarakat ayeuna ngeunaan pendidikan sareng kohési masarakat. Tuntas aplikasi: 7 Pebruari.

Bengkel Panulis Herstory milarian Diréktur Mitra

Bengkel Penulis Herstory, organisasi anu dikhususkeun pikeun ngagunakeun memoar pribadi pikeun ngarobih manah, pikiran sareng kawijakan, milarian diréktur gaul part-time sareng catetan lagu anu kuat dina kapamimpinan nirlaba.

Ngagulung ka luhur