jobs

UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development milarian Patugas Kabijakan Pendidikan

The UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) milarian Patugas Kabijakan Pendidikan pikeun nyumbang kana analisa kawijakan anu relevan sareng Tujuan Pangwangunan Sustainable 4.7 nuju pendidikan pikeun ngawangun masarakat anu damai sareng sustainable di sakuliah dunya. Panawaran panerapan: 31 Oktober. [teraskeun maca…]