jobs

UNESCO milarian Diréktur visioner pikeun Institut Pendidikan Mahatma Gandhi pikeun Perdamaian sareng Pangwangunan Lestari

UNESCO, salaku agénsi kalungguhan pikeun Sustainable Development Goal 4 on Inclusive Quality Education ayeuna nuju milarian Diréktur visioner pro-aktif pikeun Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP). Calon anu leres bakal janten pamimpin, tiasa ngabina kapercayaan ngaliwatan pendekatan inklusif, sareng mere ilham batur.

UNESCO milarian Diréktur visioner pikeun Institut Pendidikan Mahatma Gandhi pikeun Perdamaian sareng Pangwangunan Lestari Maca deui "

Ngagulung ka luhur