jobs

Graines de Paix neangan Diréktur anyar

Graines de Paix nyewa Diréktur pikeun mingpin operasi ngembangna. Anjeunna bakal nanggungjawaban kanggo operasi sareng administrasi, nyetir kamekaran organisasi anu séhat pikeun ngaréspon tantangan masarakat ayeuna ngeunaan pendidikan sareng kohési masarakat. Tuntas aplikasi: 7 Pebruari.

Bengkel Panulis Herstory milarian Diréktur Mitra

Bengkel Penulis Herstory, organisasi anu dikhususkeun pikeun ngagunakeun memoar pribadi pikeun ngarobih manah, pikiran sareng kawijakan, milarian diréktur gaul part-time sareng catetan lagu anu kuat dina kapamimpinan nirlaba.

Dinas Damai Sipil milarian Panaséhat ngeunaan Pendidikan Damai (Ukraina)

Program nagara GIZ Sipil Peace Service Ukraina néangan hiji panaséhat pikeun gawé bareng genep organisasi pasangan dina sagala rupa jejer atikan karapihan dina tingkat nasional jeung régional, ngarojong reformasi sakola nasional aimed di transforming sakola Ukraina kana hiji lingkungan empowering tur damai.

UNESCO milarian Program Spesialis (Atikan)

Spesialis Program boga tanggung jawab pikeun nyumbang kana peran koordinat kalungguhan UNESCO tina SDG4 2030 Agenda Pendidikan sareng ngadukung sareng ningkatkeun efisiensi operasi Mékanisme Kerjasama Pendidikan Global. Tuntas aplikasi: Nopémber 6, 2021.

Ngagulung ka luhur