Kasempetan pendanaan

Nelepon pikeun Aplikasi: Pamimpin Transformatif Damai sareng Kaadilan

Fellowship anu kapilih bakal diulem ka Gettysburg College salami saminggu pamrograman intensif anu dirancang pikeun ngembangkeun katerampilan kapamimpinanna dina padamelan perdamaian sareng kaadilan. Sadaya mahasiswa sarjana (ti Kanada, AS, sareng Mexico) kalayan sahanteuna hiji taun akademik sésana dina pendidikanana, saatos réngsé ukhuwah, tiasa kéngingkeun panawaran (tenggat waktos: Séptémber 15). [teraskeun maca…]

Kasempetan pendanaan

Open-Oxford-Cambridge Doctoral Training Partnership nawiskeun pangajén doktor anu dibiayaan sapinuhna pikeun perdamaian sareng anti-nuklir aktipitas panalungtikan

Aplikasi diulem kanggo Open-Oxford-Cambridge AHRC DTP-dibiayaan Kolaborasi Doktor Award di The Open University, kalayan gawé bareng The British Library of Political Science and Economics (LSE Library). Panilitian kedah difokuskeun hiji topik anu aya hubunganana sareng perdamaian sareng / atanapi aktipitas anti nuklir ti saprak 1945. [teraskeun maca…]