Kasempetan pendanaan

Program Fellows Pendidikan Pusat Ikeda: Telepon Pikeun Usul

Diadegkeun dina 2007, Program Fellows Atikan ngahormatan warisan pendidikan tina peacebuilder global Daisaku Ikeda, sareng tujuanana pikeun ngamajukeun panalungtikan sareng beasiswa dina widang studi Ikeda / Soka sacara internasional dina pendidikan. Fellows bakal layak pikeun dua taun dana $ 10,000 per taun pikeun ngadukung disertasi doktor dina widang ieu, kalebet hubunganana sareng filsafat sareng prakték pendidikan sacara umum. Larapkeun ku Séptémber 1, 2022.

Pasihan kasempetan pikeun proyék anu dipimpin ku budak. Larapkeun sateuacan 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) boga tujuan pikeun ngadukung nonoman dina ngalakukeun tindakan pikeun ngatasi kamiskinan anu mangaruhan barudak di komunitasna ngaliwatan solusi dumasar kana pendidikan sareng pendidikan perdamaian. Kalayan dukungan déwasa, kelompok murangkalih diondang pikeun nampilkeun ideu sareng ngalamar salah sahiji hibah mikro kami (mulai ti 500 USD dugi ka 2000 USD) pikeun ngalaksanakeun proyék anu dipimpin ku murangkalih. Tuntas aplikasi: 31 Maret.

Nelepon pikeun Aplikasi: Pamimpin Transformatif Damai sareng Kaadilan

Fellowship anu kapilih bakal diulem ka Gettysburg College salami saminggu pamrograman intensif anu dirancang pikeun ngembangkeun katerampilan kapamimpinanna dina padamelan perdamaian sareng kaadilan. Sadaya mahasiswa sarjana (ti Kanada, AS, sareng Mexico) kalayan sahanteuna hiji taun akademik sésana dina pendidikanana, saatos réngsé ukhuwah, tiasa kéngingkeun panawaran (tenggat waktos: Séptémber 15).

Open-Oxford-Cambridge Doctoral Training Partnership nawiskeun pangajén doktor anu dibiayaan sapinuhna pikeun perdamaian sareng anti-nuklir aktipitas panalungtikan

Aplikasi diulem kanggo Open-Oxford-Cambridge AHRC DTP-dibiayaan Kolaborasi Doktor Award di The Open University, kalayan gawé bareng The British Library of Political Science and Economics (LSE Library). Panilitian kedah difokuskeun hiji topik anu aya hubunganana sareng perdamaian sareng / atanapi aktipitas anti nuklir ti saprak 1945.

Ngagulung ka luhur