Kasempetan pendanaan

UNESCO ICT dina hadiah atikan: Telepon pikeun nominasi dibuka pikeun proyék-proyék nyiptakeun sinergi antara pembelajaran digital sareng pendidikan greening

Hadiah UNESCO King Hamad Bin Isa Al-Khalifa pikeun panggunaan TIK dina pendidikan ayeuna nampi aplikasi sareng nominasi dugi ka 5 Pebruari 2024. Téma édisi 2023 nyaéta "Digital learning for greening education".

UNESCO ICT dina hadiah atikan: Telepon pikeun nominasi dibuka pikeun proyék-proyék nyiptakeun sinergi antara pembelajaran digital sareng pendidikan greening Maca deui "

Nonoman pikeun Beasiswa SDGs - Program pikeun Dékade Élmu Samudra PBB pikeun Pangwangunan Lestari (Peace Boat)

Peace Boat AS ngumumkeun peluncuran runtuyan program anyar salaku bagian tina Dékade PBB of Ocean Science for Sustainable Development bakal dilaksanakeun onboard Peace Boat dina tema Poé Samudra Dunya PBB taun ieu: "Planet Ocean: Tides are Changing. ” Pimpinan nonoman ti sakumna dunya diondang pikeun ngiringan perjalanan. Tanggalan pendaptaran / aplikasi beasiswa: April 30, 2023.

Nonoman pikeun Beasiswa SDGs - Program pikeun Dékade Élmu Samudra PBB pikeun Pangwangunan Lestari (Peace Boat) Maca deui "

Nelepon pikeun Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC di Amérika Latin sareng Karibia 2023 (dibiayaan pinuh)

Aplikasi dibuka pikeun Program Peacebuilders Muda UNAOC di Amérika Latin sareng Karibia 2023. UNAOC Young Peacebuilders mangrupikeun inisiatif pendidikan perdamaian anu dirancang pikeun ngadukung para nonoman dina meunangkeun kaahlian anu tiasa ningkatkeun peran positipna dina masalah perdamaian sareng kaamanan sareng di nyegah konflik kekerasan. (Waktos aplikasi: 12 Maret)

Nelepon pikeun Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC di Amérika Latin sareng Karibia 2023 (dibiayaan pinuh) Maca deui "

Pinuh Dibiayaan Rotary Peace Fellowships: MA atanapi Sertipikat Dina Studi Damai sareng Pangembangan

Ngamajukeun perdamaian mangrupikeun salah sahiji sabab utama Rotary. Rotary Peace Fellowship anu dibiayaan pinuh, anu nyertakeun SPP sareng biaya hirup, ningkatkeun kapasitas pamimpin anu aya pikeun nyegah sareng ngabéréskeun konflik ku nawiskeun pelatihan akademik, pangalaman lapangan, sareng jaringan profésional. Panawaran panerapan: May 15, 2023.

Pinuh Dibiayaan Rotary Peace Fellowships: MA atanapi Sertipikat Dina Studi Damai sareng Pangembangan Maca deui "

Telepon pikeun nominasi: Peace, Abolition nuklir sareng Climate Engaged Youth (PACEY) Award

Naha anjeun terang ngeunaan proyék nonoman anu ngabahas perdamaian, pangarampasan pakarang nuklir sareng / atanapi masalah iklim sareng anu tiasa didorong ku panghargaan bergengsi kalayan hadiah € 5000 pikeun ngabantosan éta suksés? Nominasi bakal 30 Désémber.

Telepon pikeun nominasi: Peace, Abolition nuklir sareng Climate Engaged Youth (PACEY) Award Maca deui "

Program Fellows Pendidikan Pusat Ikeda: Telepon Pikeun Usul

Diadegkeun dina 2007, Program Fellows Atikan ngahormatan warisan pendidikan tina peacebuilder global Daisaku Ikeda, sareng tujuanana pikeun ngamajukeun panalungtikan sareng beasiswa dina widang studi Ikeda / Soka sacara internasional dina pendidikan. Fellows bakal layak pikeun dua taun dana $ 10,000 per taun pikeun ngadukung disertasi doktor dina widang ieu, kalebet hubunganana sareng filsafat sareng prakték pendidikan sacara umum. Larapkeun ku Séptémber 1, 2022.

Program Fellows Pendidikan Pusat Ikeda: Telepon Pikeun Usul Maca deui "

Pasihan kasempetan pikeun proyék anu dipimpin ku budak. Larapkeun sateuacan 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) boga tujuan pikeun ngadukung nonoman dina ngalakukeun tindakan pikeun ngatasi kamiskinan anu mangaruhan barudak di komunitasna ngaliwatan solusi dumasar kana pendidikan sareng pendidikan perdamaian. Kalayan dukungan déwasa, kelompok murangkalih diondang pikeun nampilkeun ideu sareng ngalamar salah sahiji hibah mikro kami (mulai ti 500 USD dugi ka 2000 USD) pikeun ngalaksanakeun proyék anu dipimpin ku murangkalih. Tuntas aplikasi: 31 Maret.

Pasihan kasempetan pikeun proyék anu dipimpin ku budak. Larapkeun sateuacan 31 Maret 2022 Maca deui "

Nelepon pikeun Aplikasi: Pamimpin Transformatif Damai sareng Kaadilan

Fellowship anu kapilih bakal diulem ka Gettysburg College salami saminggu pamrograman intensif anu dirancang pikeun ngembangkeun katerampilan kapamimpinanna dina padamelan perdamaian sareng kaadilan. Sadaya mahasiswa sarjana (ti Kanada, AS, sareng Mexico) kalayan sahanteuna hiji taun akademik sésana dina pendidikanana, saatos réngsé ukhuwah, tiasa kéngingkeun panawaran (tenggat waktos: Séptémber 15).

Nelepon pikeun Aplikasi: Pamimpin Transformatif Damai sareng Kaadilan Maca deui "

Dibiayaan sapinuhna Rotary Peace Fellowship: MA atanapi sertipikat dina Peace and Development Studies

Rotary Peace Fellowship anu dibiayaan sapinuhna, anu ngaliput biaya kuliah sareng biaya hirup, ningkatkeun kapasitas pamimpin anu aya pikeun nyegah sareng méréskeun konflik ku nawiskeun pelatihan akademik, pangalaman lapangan, sareng jaringan propésional. Bates waktos aplikasi 2022-23: 15 Méi 2021.

Dibiayaan sapinuhna Rotary Peace Fellowship: MA atanapi sertipikat dina Peace and Development Studies Maca deui "

Georg Arnhold Sasama Senior pikeun Pendidikan pikeun Perdamaian Berkelanjutan: Telepon pikeun aplikasi

Institut Georg Eckert resep ngembarkeun Telepon pikeun Aplikasi pikeun 2022 Georg Arnhold Rakan Senior pikeun Pendidikan Kanggo Perdamaian Berkelanjutan. Pengangkatan ieu nawiskeun kasempetan pikeun ngalaksanakeun padamelan dina bidang pendidikan pikeun perdamaian berkelanjutan. Bates waktos aplikasi: 31 Januari 2021

Georg Arnhold Sasama Senior pikeun Pendidikan pikeun Perdamaian Berkelanjutan: Telepon pikeun aplikasi Maca deui "

Ngagulung ka luhur