Laporan Kegiatan

Teu Aya Perdamaian tanpa Pendidikan Damai!

70 pendidik, akademisi & aktivis, ngalambangkeun langkung 33 idéntitas nagara anu béda sareng afiliasi, kumpul di Institut Internasional Perdamaian Internasional di Nicosia, Siprus ti tanggal 2019-21 Juli 28. Salaku polah solidaritas sareng pendidik perdamaian ti sakumna dunya, pamilon nyatakeun yén teu aya perdamaian tanpa pendidikan perdamaian. [teraskeun maca…]

diajar ngaleupaskeun senjata
Fitur

Diajar ngabongkar senjata

Ieu pos terakhir tina séri retrospektif anu nempoan deui genep puluh dekade Betty Reardon dina pendidikan perdamaian. "Diajar Ngalucurkeun Pakarang" mangrupikeun ringkesan tina sababaraha konsep inti konsténsina sareng kayakinan normatif anu nyababkeun padamelanana salami opat dasawarsa terakhir sareng panggero pikeun ningali pendidikan perdamaian salaku strategi penting pikeun palaksanaan usulan sareng politik perdamaian . [teraskeun maca…]

Betty 75
CV

Betty Reardon: "Mikir dina Barikade"

Dina tulisan anu réfléksi ieu, Betty Reardon nyatakeun yén salah sahiji tantangan anu ayeuna pikeun bidang pendidikan perdamaian nyaéta ngarobah wacana politik urang salaku prosés anu penting dina transformasi realitas global urang ayeuna, tujuan pamungkas pikeun perdamaian anu asli. [teraskeun maca…]

Fitur

Toleransi - ambang Perdamaian

Toleransi, ajén dasar démokrasi, parantos janten korban kaayaan suaka, pangungsi, sareng imigran anu kabur, sareng, sedihna henteu gaduh valence dina kabijakan imigrasi nagara-nagara dimana aranjeunna ngungsi sareng suaka. Dina tulisan ieu, Betty Reardon nerapkeun sababaraha prinsip anu aya dina terbitan taun 1994, "Tolerance - the ambang perdamaian," kana masalah imigrasi massal ayeuna. [teraskeun maca…]

Fitur

Pesen ti Betty Reardon

Ngaluncurkeun Trimester Kadua $ 90K: Inisiatif Anyar, Kasempetan Anyar. Kami ayeuna sapertilu jalan kana kampanye IIPE / GCPE anu mana kami ngaharepkeun ngasilkeun $ 90 juta pikeun ngadukung gerakan ieu anu parantos janten komunitas global pendidik perdamaian. Anggota komunitas kami nawiskeun sumbangan tantangan anu pas pikeun kadua: pikeun masing-masing janji $ 19 dolar, donor nawiskeun sumbangan tambahan $ 19. Kami arepkeun éta bakal hartosna seueur tambahan $ 19s! [teraskeun maca…]