CV

Naha Atikan Damai sareng Kaadilan Penting di Tempat Ibadah: Proposal Intro sareng Kurikulum

Kurikulum ieu dimaksudkeun ku pangarangna salaku "titik awal ... pikeun anu henteu gaduh pangalaman diajar karapihan sareng kaadilan pikeun nyangking cahaya sareng pangaweruh ka tempat anu henteu gaduhna." Kami yakin yén cahaya sareng pangaweruh diperyogikeun dina seueur séktor masarakat urang. Sanajan teu langsung lumaku pikeun sakabéh setélan, urang miharep pendidik bakal manggihan eta mangpaat pikeun pamahaman konteks Amérika kiwari, sarta ngabagéakeun kontribusi dina masalah konteks sosial jeung pulitik di nagara séjén.

Naha Atikan Damai sareng Kaadilan Penting di Tempat Ibadah: Proposal Intro sareng Kurikulum Maca deui "

Ngagulung ka luhur