kampanye

Seni pikeun Damai 2022 - Kirimkeun Seni anjeun!

Uleman pikeun Seniman pikeun ilubiung dina éksposisi koléktif Art for Peace! Fora da Caixa ngajak seniman pikeun nyiptakeun paméran koléktif ieu, dimana seni sareng réfléksi pendak sareng ngabantosan urang pikeun ngabubarkeun halangan sareng ngarampas pakarang haté urang.

Bumi Bumi: Kampanye Pikeun Ngamajukeun Kasadaran Planét

Tanggal 15 Maret Pusat Studi Austria pikeun Perdamaian sareng Resolusi Konflik ngaluncurkeun kampanye global "Homeland Earth," anu ngagaduhan tujuan pikeun nyumbang kana nguatan "kasadaran planét," prékondisi pikeun ngaréspon cekap kana poli-krisis global sareng tantangan-tantangan yén urang téh nyanghareup.

Eureun Pushout Sakola Pandemi!

"Stop the Pandemi's School Pushout," nyaéta seruan tindakan ku The Dignity in Schools Campaign California, ngungkabkeun sistemisme rasial struktural sakola di Amérika, sareng kumaha réspon pendidikan handapeun COVID-19 ngan ukur ngajantenkeun langkung marginalisasi anu paling rentan. 

Pitunjuk Sumberdaya Pendidik Strike Iklim

Nelepon Pikeun Laku Pikeun PENDIDIK! Jalma ngora anu teu kaetung di panjuru dunya parantos kaluar ti kelasna salami sataun katukang pikeun nungtut tindakan iklim anu nyata ti politikus. Tanggal 20 Séptémber, anjeun diajak ngadukung aranjeunna salaku bagian tina #ClimateStrike global pikeun nungtut solusi pikeun krisis iklim. Pitunjuk Sumberdaya Pendidik negeskeun tindakan praktis anu tiasa anjeun laksanakeun di jero sareng di luar sakola.

Ngaluncurkeun Kampanye Nasional pikeun Perdamaian Damai di Kamerun

Asosiasi Yayasan Damai Kamerun, kalayan dukungan Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai, ngaluncurkeun Kampanye Nasional pikeun Perdamaian Perdamaian di Kamerun dina 28 Pébruari. Tujuan tina kampanye ieu nyaéta pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan kamungkinan sareng stratégi pikeun balik deui ka perdamaian a Kamerun dibagi.

Usum Non-Kekerasan pikeun Pendidik

Usum Raja Gandhi pikeun Non-Kekerasanan dimimitian dina 30 Januari sareng nandaan 64 dinten kalénder antara ulang taun peringatan pembunuhan Mahatma Gandhi sareng Dr. Martin Luther King Jr dina 4 April.

Proyék Dursasana Pamilihan Kampus

Proyék Pamilihan Kampus Kampus (CEEP) mangrupikeun proyék nonpartisan nasional anu ngabantosan akademi sareng universitas Amérika memotivasi 20 juta muridna pikeun ngadaptar, sukwan dina kampanye, ngadidik diri, sareng tétéla dina jajak pendapat. Aranjeunna difokuskeun kumaha pangurus, fakultas, staf, sareng pamimpin murid tiasa ngabantosan murid, sareng ayeuna nuju ngalaksanakeun sakola pikeun pamilihan umum 2016.

Ngagulung ka luhur