Laporan Kegiatan

Jaringan Nigeria sareng Kampanye pikeun Perdamaian Damai pikeun ngatur dialog lintas-generasi dina pendidikan

Langkung sering tibatan henteu, nonoman kadorong kana periphery prosés ngadamel kabijakan dina bidang pendidikan, perdamaian, kelestarian, sareng kawarganagaraan global; aranjeunna henteu ditingali salaku pamangku kapentingan konci. Prakarsa Ngeunaan Sakali Generasi Atikan (TAGe) milarian nguatkeun nonoman Nigeria ku ngagampangkeun dialog anu teu kaampet antara nonoman anu gaduh kaputusan tinggi sareng tingkat luhur [teraskeun maca…]

Laporan Kegiatan

Pendidikan perdamaian di sakola resmi: Naha éta penting sareng kumaha cara ngalaksanakeunana? (rékaman wébinar)

Disamping peneliti sareng praktisi dina pendidikan perdamaian, webinar 27 Januari ieu ngajalajah papanggihan laporan anyar ti International Alert sareng British Council, "Pendidikan perdamaian di sakola formal: Naha penting sareng kumaha carana tiasa dilakukeun?" Laporan éta ngabahas kumaha pendidikan perdamaian di sakola sapertos kumaha, pangaruh poténsialna, sareng kumaha cara éta tiasa diwujudkeun dina prakték. [teraskeun maca…]