Laporan Kegiatan

Guru, nonoman sareng pamimpin pendidikan nyauran léngkah-léngkah konkrit pikeun mastikeun pendidikan transformatif pikeun sadayana

Atikan anu ngalengkepan unggal peserta didik ku pangaweruh, katerampilan, nilai sareng sikep pikeun miara silih sareng pangeusina sareng ngalaksanakeun masa depan janten pusat Forum UNESCO ka-5 ngeunaan pendidikan transformatif pikeun pangwangunan sustainable, kawarganagaraan global, kaséhatan sareng kesejahteraan. mahluk. [teraskeun maca…]

Laporan Kegiatan

Jaringan Nigeria sareng Kampanye pikeun Perdamaian Damai pikeun ngatur dialog lintas-generasi dina pendidikan

Langkung sering tibatan henteu, nonoman kadorong kana periphery prosés ngadamel kabijakan dina bidang pendidikan, perdamaian, kelestarian, sareng kawarganagaraan global; aranjeunna henteu ditingali salaku pamangku kapentingan konci. Prakarsa Ngeunaan Sakali Generasi Atikan (TAGe) milarian nguatkeun nonoman Nigeria ku ngagampangkeun dialog anu teu kaampet antara nonoman anu gaduh kaputusan tinggi sareng tingkat luhur [teraskeun maca…]