Tanda Peta

Nangtung sareng Circle Kolot - Forum Kulawarga (PCFF): asup petisi

PCFF, hiji organisasi gabungan Israél-Paléstina leuwih ti 600 kulawarga anu geus leungit hiji anggota kulawarga langsung ka konflik lumangsung, geus mangtaun-taun ngayakeun rapat dialog pikeun nonoman sarta déwasa di sakola. Dialog dipingpin ku dua anggota PCFF, hiji Israél sareng Paléstina, anu nyarioskeun carita pribadi ngeunaan duka sareng ngajelaskeun pilihanna pikeun ngalakukeun dialog tinimbang dendam. Kamentrian Atikan Israél nembe nampik aplikasi Parents Circle pikeun neruskeun damel di sakola. Punten pertimbangkeun nandatanganan petisi naroskeun ka Menteri pikeun ngabalikeun kaputusanana.

Nangtung sareng Circle Kolot - Forum Kulawarga (PCFF): asup petisi Maca deui "

Uleman pikeun ngesahkeun Taboo Nuklir: Ti Norma ka Hukum - Déklarasi Nurani Umum

Dina 17 Nopémber 2022, rapat Pamimpin G20 di Bali kaget dunya ku satuju yén "Anceman pamakean atanapi pamakean senjata nuklir henteu tiasa ditampi." Kasapukan ieu ngagambarkeun kamungkinan terobosan dina konsolidasi norma umum ngalawan pamakéan pakarang nuklir anu ayeuna ditarima ku nagara pakarang nuklir utama. Pikeun ngadukung norma ieu sareng ngabantosan ngalihkeun ieu kana hukum anu ditampi, NoFirstUse Global ngajak anjeun pikeun ngesahkeun "Tabu Nuklir: Ti Norma ka Hukum - Déklarasi Nurani Umum."

Uleman pikeun ngesahkeun Taboo Nuklir: Ti Norma ka Hukum - Déklarasi Nurani Umum Maca deui "

Nelepon pikeun dukungan pikeun jalur hukum pikeun Ulama Fulbright Afghan di AS

Acan deui, Amérika Serikat gagal minuhan kawajiban moralna ka Afghans. Dina hal ieu kohort 2022 sarjana Afghan Fulbright. Sanggeus réngsé program akademik maranéhanana di AS, aranjeunna, sakumaha outlined dina surat maranéhanana ka Dept. Nagara, dipasang di dieu, dina limbo hukum jeung ékonomi.

Nelepon pikeun dukungan pikeun jalur hukum pikeun Ulama Fulbright Afghan di AS Maca deui "

Hak Awéwé NOT kedah janten chip tawar antara Taliban sareng Komunitas Internasional

Nalika urang neraskeun séri ngeunaan larangan Taliban dina pendidikan sareng padamelan awéwé, penting pisan pikeun pamahaman sareng tindakan salajengna urang ngadangu langsung ti awéwé Afghan anu paling terang bahaya larangan ieu; teu ngan dina awéwé kapangaruhan sarta kulawarga maranéhanana, tapi dina sakabéh bangsa Afghan. Pernyataan ieu ti koalisi organisasi awéwé Afghan pinuh ngajelaskeun cilaka ieu.

Hak Awéwé NOT kedah janten chip tawar antara Taliban sareng Komunitas Internasional Maca deui "

Siaran Pers saatos Kunjungan Wakil Sekretaris Jenderal PBB sareng Diréktur Eksekutif Awéwé PBB ka Afghanistan

Tulisan ieu, pernyataan hasil tina delegasi PBB tingkat tinggi ka Afghanistan, mangrupikeun bagian tina séri dina édisi Désémber tina Taliban, ngalarang awéwé asup universitas sareng padamelan di LSM anu nyayogikeun jasa penting pikeun masarakat Afghan.

Siaran Pers saatos Kunjungan Wakil Sekretaris Jenderal PBB sareng Diréktur Eksekutif Awéwé PBB ka Afghanistan Maca deui "

Surat asup ka PBB & OIC ngeunaan Hak Asasi Manusa Awéwé di Afghanistan

Punten pertimbangkeun nandatanganan surat ieu pikeun ngaréspon kana dampak anu parah tina larangan panganyarna pikeun pendidikan tinggi awéwé sareng padamelan awéwé di Afghanistan. Religions for Peace and The Interfaith Center of New York ngayakeun surat ieu sareng LSM dumasar-iman sareng kamanusaan anu sanés sateuacan rapat tingkat tinggi antara Pejabat PBB sareng Taliban atanapi "Otoritas De Facto."

Surat asup ka PBB & OIC ngeunaan Hak Asasi Manusa Awéwé di Afghanistan Maca deui "

Henteu Dina Ngaran Kami: Pernyataan ngeunaan Taliban sareng Atikan Awéwé

Déwan Urusan Umum Muslim, dina pernyataan ieu nyauran pikeun ngabalikeun larangan Taliban dina pendidikan awéwé sareng awéwé, negeskeun deui pernyataan anu ayeuna dilakukeun ku seueur organisasi Muslim. Kabijakan anu anti Islam sareng bertentangan sareng prinsip dasar iman ngeunaan hak sareng kabutuhan pendidikan pikeun sadayana, ku kituna kedah langsung dicabut.

Henteu Dina Ngaran Kami: Pernyataan ngeunaan Taliban sareng Atikan Awéwé Maca deui "

Ngagulung ka luhur